Boldog Fruzsi 

 Üzenet küldése
Boldog Fruzsi

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Német nyelvész és tanári diplomával rendelkező fiatal, naprakész tanárnő vagyok: Vállalok fordítást, lektorálást, korrepetálást, nyelvvizsgára felkészítést és beszédkészség-fejlesztést (Németországban nőttem fel) minden szinten, minden korosztálynak. Óráimnak mind a kommunikáció, a hallás értés, mind pedig a nyelvtan fontos része. A tanítást szeretem, épp ezért a célom a nyelv megtanítása mellett a megszerettetése is. Hatalmas tananyaggal rendelkezem, így minden diákomnál személyre szabott órát tudok a szinthez, lehetőséghez, célokhoz igazodva kialakítani. Vállalok alap- közép- és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítést, valamint gazdasági-, számviteli-, pénzügyi-, és turisztikai német nyelvű oktatást is. A nyelvvizsgánál lehetőség szerint megmutatom az összes vizsgarendszert és a diák számára legoptimálisabb mellett döntünk közösen. Természetesen számlaképes vagyok, áfás számlát állítok ki,amit adott esetben a diák vagy cég el tud számolni.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv

Egyéb nyelv:  Fordítás, lektorálás


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu