Horváth János 

 Üzenet küldése
Horváth János

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Több éves egyesült királyságban töltött év után szeretném átadni tudásom ANGOL nyelvből skype-on keresztül. Ha épp kifelé készülsz,kint dolgozol ,élsz, szeretnél gyakorolni, felkészülni egy dolgozatra vagy teljesen kezdő vagy akkor is bátran hívj. Bármilyen korosztályt tanítok kezdő és újrakezdő szinten. skypenevem: johnnyclk mobilszámom: 0620 594 8403

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol önéletrajz készítése, fordítás.

Számítástechnika tantárgy

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Google Sketchup 3D épülettervezés, látványterv-Lumion renderelő program hasznalatával egybekötve. Valamint bármilyen fotóról elkészített 3D alakzat létrehozása -3D nyomtatáshoz.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu