Cserhàti Judit Olaszországban élő nyelvtanár 

 Üzenet küldése
Cserhàti Judit Olaszországban élő nyelvtanár

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Rómában, Perugiában és Sienában éltem, dolgoztam és tanultam. Jelenleg is Olaszországban élek, ahol egy magyar közvetítőnyelven oktató olasz nyelviskolát vezetek. Ha szeretnél Olaszországban a tengerparton délelőttönként nyelvtanfolyami keretek között olasz nyelvet tanulni, délután pedig a tengerparton pihenni vagy a környéken kirándulni tekintsd meg a nyelviskola honlapját: www.vacanzestudioinitalia.com Ha pedig otthonról szeretnél nyelvet tanulni választhatod a tanulás online formáját skype-on keresztül. A tanulásnak ez a módja épp ugyanolyan hatékony mint a személyes óráké. A különbség az, hogy az utazásra fordított időt és pénzt megspórolva otthon tudsz tanulni, mert az internet lerövidíti a köztünk lévő távolságot. Az órákhoz szükséges tananyagot email-ben, whatsapp-on, skype-on szoktam átküldeni. Ahhoz, hogy online órákat vehess, semmi másra nincs szükséged, csupán stabil internetre, számítógépre és kamerára. Ez utóbbi nem feltétlenül szükséges, de személyesebbé teszi az órát, ha látjuk egymást. Az egyik céges nyelvtanfolyamon járt minőségellenőr írta rólam: "Judit kiváló munkát végez, órán nagyon precíz, ugyanakkor rugalmas is a tanyanyag feldolgozását illetően. Alapos, lelkiismeretes. A diákjai nagyon szeretik, mert amellett, hogy kiváló órákat tart, oldott hangulatot teremt." Szakmai hátteremről: Történelem és olasz nyelvtanári, olasz nyelvű idegenvezetői, valamint gazdasági és társadalomtudományi szakfordítói végzettséggel rendelkezem. Az egyetemi évek alatt több alkalommal tanultam ösztöndíjjal és nyaranta dolgoztam is Olaszországban. Az egyetem elvégzését követően 4 éven keresztül tanítottam magánúton, tartottam céges tanfolyamokat és dolgoztam óraadóként a közoktatásban is. 4 éve Olaszországban élek. A párom olasz, a gyerekeim pedig már itt születtek. Ha jól felkészült tanárt és színes, lendületes órát szeretnél, amelynek során minden egyes alkalommal érzed magadon a fejlődést, akkor írj és megbeszéljük az első skype-os órád időpontját. Áraim: Egyéni órák: 3000 HUF/45 perc, 4000 HUF/60 perc 5000 HUF/90 perc Egyéni óra (szaknyelv): 4000 HUF/45 perc 5000 HUF/60 perc 6000 HUF/90 perc

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 3000 Ft / óra
Magyar nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  fordìtàs olaszròl magyarra, magyarròl olaszra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu