Horváth Judit 

 Üzenet küldése
Horváth Judit

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretek segíteni abban, hogy az emberek sikeresen és magabiztosan kommunikáljanak angolul. Angol nyelvtanár, marketing szakértő és külkereskedő vagyok 15 éves vezetői tapasztalattal multinacionális környezetben. Angol a munkához, karrier-építéshez, állásinterjúra felkészüléshez. Jó hangulatban, támogató környezetben. Első alkalom díjmentes. Indulási kedvezmény: 10% az első tanulási hónapra vonatkozóan + 1 db. ingyenes önéletrajz fordítás angolra, tanácsadással. www.viabiz.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  állás-interjúra felkészítés magyar/angol

Marketing tantárgy : 2500 Ft / óra


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu