Kiss-Gombár Judit 

 Üzenet küldése
Kiss-Gombár Judit

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő! Több éves magántanári tapasztalattal várom a tanulni vágyókat. Óráim személyre szabottak, a Te igényeid illetve időbeosztásod szerint alakíthatók. Lefogadom, hogy Neked is felmegy a vérnyomásod, ha az unalmas német tankönyvekre gondolsz?Kezdőként velem sem volt ez másként. Ennek nem kell így lennie! Éppen elég időigényes feladat az, hogy megfelelően begyakorold a nyelvtant, nemhogy még a szabadidődet is német szavak magolásával töltsd. Óráidba bevonhatjuk a kedvenc hobbidat, filmedet, zenédet is ( természetesen német nyelven :) ) Gazdasági vagy idegenforgalmi nyelvvizsgára készülsz? Műszaki területen dolgozol vagy dolgoznál? Mérnökként illetve idegenforgalmi szakemberként ezekben a témákban is segítségedre lehetek. Keress bizalommal

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu