Kondora Beáta 

 Üzenet küldése
Kondora Beáta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Nyelvtanuló! Angol-, német- és történelemtanár vagyok. Több, mint tíz éve tanítok német és angol nyelvet. A német és az angol nyelvet kezdő (A1 – A2), haladó (B1 – B2) szinten és felsőfokon (C1 - C2) is tanítom. Tanítványaim között gyerekek és felnőttek egyaránt vannak. Felkészítést vállalok középszintű és emelt szintű érettségi vizsgára, a magyar állami, általános nyelvvizsgákra (Origó, BME stb.) , nemzetközi nyelvvizsgákra (Cambridge, Goethe, ECL stb. ) , szakmai nyelvvizsgákra ( Gazdálkodó, Oeconom stb. ) és egyetemi felvételi vizsgára. Szakmai nyelvoktatást (vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, fodrászat; egészségügy ) is vállalok német és angol nyelven. A tanórákat mindig a tanuló egyéni képességeihez és igényeihez alakítom. Az órák változatosak, érdekesek és dinamikusak.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra
Angol nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol vagy német nyelvű önéletrajz készítése, fordítás

Történelem tantárgy : 2500 Ft / óra
Német irodalom és nyelvtan tantárgy : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu