Anyanyelvi német, Laura 

 Üzenet küldése
Anyanyelvi német, Laura

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Anyanyelvi oktatásra van igényed? Motivált vagy és tényleg meg szeretnél tanuli rendesen németül? Sikeresebb karrier vagy akár külföldi jövő a célod? - Akkor tudok neked segíteni!! Németországban nőttem fel és érettségi után Ausztriában töltöttem 9 évet. Így nem csak anyanyelvi oktatást nyujtok, hanem el tudlak látni hasznos tippekkel, a kinti életet illetően. Ha úgy érzed, hogy neked pont ez kell, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 6000 Ft / óra


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu