Némettanoda (Nemes Anett) általános- és szaknyelvoktató 

 Üzenet küldése
Némettanoda (Nemes Anett) általános- és szaknyelvoktató

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Nyelvtanuló! Közel 15 éve foglalkozom német nyelvoktatással, nyelvvizsgára felkészítéssel, felzárkóztatással, illetve szakmai nyelvi (gazdasági,üzleti,orvosi,ápolói, idegenforgalmi, szépségápolás) fejlesztéssel is nyelvi magánoktatás keretében számlaképesen. Egyénre szabott, beszédközpontú órákra törekszem a nyelvhelyesség figyelembevételével. Külföldi munkavállalás esetén segíteni tudok az önéletrajz és motivációs levél elkészítésében, illetve a bemutatkozó beszélgetés felkészítésében is. Kedvező óradíjjal, ingyenes tananyaggal, rugalmas időpontokban (egész nap, hétvégén is) szeretettel várom a tanulni vágyókat egy ingyenes szintfelmérő próbaórára. Számomra a legnagyobb öröm, ha a tanítványaim sikeresen használják a megszerzett tudást és elérik a maguk elé kitűzött célt. Lernen macht Spaß… Ha Te is szeretnél tanítványaim közé tartozni, jelentkezz és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába. Kontakt: burokraft@gmail.com Skype: Némettanoda (Nemes Anett)

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2000 Ft / óra
Orosz nyelv : 2600 Ft / óra
Magyar, mint idegen nyelv nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  fordítás, tolmácsolás


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu