Kiss-Valickó Erika 

 Üzenet küldése
Kiss-Valickó Erika

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretnél jó hangulatú, beszédcentrikus nyelvórákon, a saját ritmusodban haladva, elérhető áron olaszul tanulni? Szeretnéd megtanulni olaszul kifejezni a véleményed minden hétköznapi témában, akár felsőfokon is? Szeretnél egy segítő kezet, aki átvezet az olasz nyelvtan rejtelmes útvesztőin? Akkor jó helyen jársz! Diplomás, számlaképes nyelvtanár vagyok, az egyetemet a legszebb olasz városban, Firenzében végeztem, ahol nemcsak az olasz kultúrát, szokásrendszert, mindennapi életet ismerhettem meg, de anyanyelvi szintű nyelvtudásra is szert tettem. Szenvedélyesen szeretem az olasz nyelvet és kultúrát. Nyolc év tanítási gyakorlatom van, a kezdőtől a felsőfokú szintig, mind a magán- mind a nyelviskolai és céges tanfolyamok terén. Az órák időbeosztásában, a haladás ütemében, és a tananyagban teljesen a Te igényeidhez alkalmazkodom. Türelmes, empatikus és rugalmas vagyok, azon dolgozom, hogy jó hangulatban, stresszmentes, baráti környezetben, gyorsan sajátíthasd el a nyelvet, és hogy nagyon megszeresd a tanulás folyamatát. Ha más is érdekel rólam és a módszereimről, látogass el honlapomra, és / vagy vegyél részt ingyenes szintfelmérő órámon (45 perc), várlak szeretettel :) https://pizzicoitaliano.wixsite.com/olasz

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu