STEP LANGUAGE SCHOOL 

 Üzenet küldése
STEP LANGUAGE SCHOOL

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Professzionális angol nyelvoktatás online. Kérlek nézz rá a Facebook (Step LS, online angol nyelvtanulás) vagy weboldalamra (www.stepls.org), ahol több infót találsz, illetve referenciákat, de pár szóban azért annyit elmondanék, hogy minden diákomnak a számára lehető legmegfelelőbb módszereket kínálom, az órák beszédcentrikusak és érdeklődést fenntartóak. Szerintem az egyik kulcsa a nyelvtanulásnak, hogy olyan dolgokon keresztül tanuld meg a nyelvet, amik érdekelnek vagy valamilyen módon motiválnak. Legyen szó interjúra való felkészítéstől, a nyelvvizsgákon át, a társalgási angolul keresztül az üzleti nyelvig, keress bizalommal. Eddig 10 éves írországi tapasztalat van a hátam mögött, amiből 6 éve tanítok főállásban angolul... and I'm lovin' it!!! :) Elérhetőségek: steplanguageschool@gmail.com SKYPE: STEP-LS Köszönöm, hogy végig olvastad! Üdv. Judit

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Üzleti Angol, vagy bármi egyéb dolog ami angol nyelvvel kapcsolatos és szükséged van rá!


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu