Kiemelt oktató

AKCIÓ Skype-Online-Scool  

 Üzenet küldése
AKCIÓ Skype-Online-Scool

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Mindenkit kérek hogy figyelmesen olvassa el VÉGIG a leírást. Monika Rizmicsenko vagyok, 12 évig Németországban éltem, ahol megtanultam folyékonyan beszélni a mindennapi élet kifejezéseit, szófordulatait. A nyelvi képességeimet folyamatosan használom az élet minden területén. Világbajnok / Versenybíró mellett dolgoztam önállóan, és jelenleg is Ausztria /Lichtenstein dolgozom. Középfokú, államilag elismert nyelvvizsgával rendelkezem. 8 -80 éves korig bárkit tanítok , kis csoportot is vállalok ( max. 2 - 5 fő ) külföldre készülőknek, álláspályázóknak, kezdőknek, haladóknak, külföldi munkavállaláshoz ( VENDÉGLÁTÓ, EGÉSZSÉGÜGY, SZOBALÁNY,REGGELIZTETŐ , ÉPÍTŐ IPAR, GYÁRI MUNKA, STB. ) szükséges alapok elsajátításában, szeretnék segíteni németül. A hét minden napján reggel 6 - tól este 20 óráig , alkalmazkodom a Te időbeosztásodhoz. Német, Magyar nyelven , Tanulás módszertan . Rugalmas vagyok,ha véletlenül le kell mondani az órát, át tesszük másik napra :) Szigorúan, csak előre utalással vállalok tanítást . Ha tanulni szeretnél, és AKARSZ is , akkor jelentkezz üzenetben , e-mailben, vagy telefonon vagy írd meg a Skype neved. Írd meg mit szeretnél , milyen tempóban, mi a vég cél, és a Skype neved. Elérhetőségeim : mkincses@yahoo.de +43 688 648 200 52 A Skype nevem : Skype-Online-Scool ( ott szinte azonnal válaszolni tudok ) Köszönöm :) Szigorúan, csak előre utalással vállalok tanítást . ÁRAK és KURZUSOK , EGYÉNI és vagy CSOPORTOS már (2 főtől ) Az órák 45 perces 1 óra = 3900 Ft ( 9,50 € ) Az órák 45 percesek . 3 - 5 HETES KURZUSOK 3 Hetes 10 ÓRÁS = 3500 Ft (11,50 €) 4 Hetes 20 ÓRÁS = 3000 Ft ( 10€ ) 5 Hetes 30 ÓRÁS = 2500 Ft ( 8,50 €) 2 FŐ-től = 1900 Ft ( 6,50 ) 4 FŐ-től = 1500 Ft ( 5 € )

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 1900 Ft / óra
Magyar, mint idegen nyelv nyelv : 1900 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Tanulás módszertani

Tanulásmódszertan tantárgy : 1900 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu