Ausztriában élő általános és turisztikai szaknyelvoktató - Pálma 

 Üzenet küldése
Ausztriában élő általános és turisztikai szaknyelvoktató - Pálma

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő! Több, mint 13 éves tanítási tapasztalattal, tanári diplomával és külföldi tapasztalattal rendelkezem. ELTE-n folytatott egyetemi tanulmányaim befejeztével több nyelviskolában helyezkedtem el, mint némettanár, ahol nagy gyakorlatra tettem szert az egyéni és csoportos oktatás terén. Vállaltam kezdőtől felsőfokú szintig, általános és szaknyelvi tanfolyamokat egyaránt. Felkészítést vállalok az alábbi általános nyelvvizsgákra: TELC, ÖSD, Goethe, Euroexamen, ECL Idegenforgalmi és turisztikai szaknyelvet oktatok. Nyelvvizsga felkészítés: KITEX Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra, illetve arra, hogy jó hangulatban teljenek az órák, mivel hiszem, hogy egy barátságos, oldott hangulatú környezet megsokszorozza a tanulás hatékonyságát. Ezért is igyekszem minél több személyre szabott, játékos feladattal színesíteni az órákat. Jelenleg Ausztriában tartózkodom, ezért a skype-os órákat tartok. SKYPE-os órák előnyei: - Otthonról tanulhatsz, így megspórolod az utazás idejét és költségét is. - Külföldi tartózkodásod esetén sem kell megszakítani a nyelvtanulásod. - Rendszeresen online kiegészítő anyagot kapsz. - Telefonos felvételi elbeszélgetés gyakorlására is kitűnő. Németből vagy magyarból segítségre van szükséged? Nyelvvizsgára / érettségire felkészítést vagy korrepetálást szeretnél? Valamelyik készségedet fejlesztenéd a fent említett két nyelvből? Bátran keress az alábbi elérhetőségeimen: E-mail: toth.palma19@gmail.com Tel.: +36/30-555-3933

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 4000 Ft / óra
Magyar, mint idegen nyelv nyelv : 4000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu