Fehér Tibor 

 Üzenet küldése
Fehér Tibor

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Évek óta tanítom az angol - holland nyelvet. Saját, kipróbált anyagaim és egyedi forrásaim is vannak, minden szintű, hátterű ember tanítását szívesen vállalom. Több, mint hét évig külföldön éltem, bejártam fél Európát, most pedig az SZTE fizika szakos hallgatója vagyok, Szegeden élek. Rugalmasan és megbízhatóan végzem a munkám, ha biztos eredményt szeretnél elérni, keress meg! https://dronkenzeeman.webnode.hu/

Nyelvek és Tantárgyak

Holland/flamand nyelv : 2000 Ft / óra
Angol nyelv : 2000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu