Worofka Alexandra 

 Üzenet küldése
Worofka Alexandra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia-Szia! Szandra vagyok, mindenem a német nyelv és a német nyelvi területek. Münchenben születtem, ha beszédcentrikus tanulásra lenne szükséged, itt megtalálod. Olvasd végig, hátha megtalálod saját ‘igen’ válaszodat a kérdéseimre!! =) Meg szeretnél érteni egy nyelvet? Kint dolgozol és Szükséged van egy kis motivációra? Tetszik minden, ami Németország? (Egy korsó sört még senki nem bánt meg.) Jó vagy az iskolában? OKTV felkészítést is vállalok!!! Középiskola emelt és középszintű érettségit szeretnél nem csak átvészelni, de meg is szeretni a nyelvet és tudásod hatására több önbizalmat szerezni? Nyelvvizsgára van szükséged vagy éppen szaknyelvre? Idegesít, hogy nem látod értelmét a sok nyelvtannak? Ha a fenti kérdések valamelyikére igen a válasz, akkor itt a helyed!! Ha ma rámírsz, lehet már holnaptól gyarapodik tudásod!!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu