Bódy Adrienn  

 Üzenet küldése
Bódy Adrienn

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Vállalok skype-os oktatást a következő tárgyakból: -anatómia,funkcionális anatómia -élettan -belgyógyászat (klinikum és ápolástana is) -sebészet (klinikum és ápolástana is) - ekg alapismeretek -oxyológia - transzkultúrális ápolás - elsősegélynyújtás elmélet -gyógyszertan - gyermekgyógyászat - szülészet,-nőgyógyászat - mentéstechnika - neurológia - megelőző orvostan,-és népegészségtan - pszichiátria -addiktológia - tanulásmódszertan - igaszságügyi orvostan AZ ÁR MINDEN TÁRGYNÁL TARTALMAZZA A TANANYAGOT! AZ ÓRÁK 45 PERCESEK ANGOL NYELV OKTATÁS: GAZDASÁGI,ORVOSI MENTÁLHIGIÉNÉS TANÁCSADÁS!!!

Nyelvek és Tantárgyak

Magyar nyelv
Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  német,spanyol,lengyel,ukrán,orosz fordítás

Anatómia tantárgy : 3000 Ft / óra
Egészségügy tantárgy : 3000 Ft / óra
Neurológia tantárgy : 3000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Mentálhigiénés foglalkozás


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu