Andrea Orbán 

 Üzenet küldése
Andrea Orbán

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves olaszul tanulni vágyó! Ha csak egyszerűen megtetszett az olasz nyelv dallamossága és belevágnál egy új nyelv tanulásába vagy esetleg már kifejezetten magas szinten lévő nyelvtudásodat szeretnéd tökéletesíteni, keress engem! Az ELTE-n szereztem olasz és magyar mint idegen nyelv tanári diplomámat. Évekig éltem Szicíliában, pár hónapig Angliában tanítottam magyart és au-pairkedtem. Jelenleg egy Milánóhoz közeli városban élek és egy középiskolában tanítok olaszt a nemrég érkezett külföldieknek. Az életem a tanítás, ezért az óráim személyre szabottak, nem unalmasak:) Az első, ismerkedésre szánt alkalom ingyenes.

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 4500 Ft / óra
Magyar, mint idegen nyelv nyelv : 5000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Andrea Orbán hozzászólásai Új hozzászólás

Younger Anna 😊 körülbelül 1 hónapja

Andival 1 èvig tanultam olaszul ès a többi nyelvtanàr vèlemènye ellenère ő egyből biztosìtott arról, hogy a règ nem hasznàlt, egykor közèpfokú tudàsomat 1 èv alatt felsőfokra tudjuk fejleszteni. Minden óra, nagyon èrdekes és szòrakoztatò volt, soha nem èreztem azt, hogy ne figyelne ràm vagy unnà az elejèn szàmtalanszor ismètlődő nyelvtani hibàim kijavìtàsàt. :D az egy èvet követően vègül sikeres nyelvvizsgàt tettem, aminek köszönhetően a diplomàmat is megszereztem. Ha Andit nem talàltam volna meg anno, akkor most is az olasz gyakorlò tesztek felett ülnèk elkeseredve.. Mindenkinek csak ajànlani tudom, bàrmilyen szintről is legyen szò, egy èlmèny vele a tanulàs :)

Fazakas Margit 😊 körülbelül 1 hónapja

Másfél  éve tanulom az olaszt Andival, heti egy alkalommal. Mielőtt elkezdtem volna Andival tanulni, ha meg kellett szólalnom olaszul azonnal leblokkoltam. Mára már, Andi beszédcentrikus tanítási módszerének köszönhetően magabiztosabban beszélek olaszul és nagy örömmel tölt el az, hogy ez a véleményük az olaszországi testvérvárosi barátoknak is. Az olasz óráink változatosak és érdekesek, és ami a legjobb benne, hogy majdnem egész órán csak beszélek. Andi a nyelvtant úgy magyarázza el, hogy az ember magától jöjjön rá a szabályokra. A házi feladatok pedig nem unalmas teszt feladok sorozata, hanem többnyire érdekes történetekhez, elbeszélésekhez kapcsolódó feladatok, melyet az ember élvezettel old meg. Amióta Andival tanulok az olasz nyelvtanulás egyszerre élmény és sikerélmény. Véleményem szerint Andi egy nagyon jó olasz nyelvtanár és egy kedves személyiség. Bármilyen céllal akar valaki olasz nyelvet tanulni, Andit szívből tudom ajánlani mindenkinek.

Filko Terike 😊 körülbelül 1 hónapja

Két éve tanulom az olaszt Andikaval, és imadom. Minden órát varok, előre orulok a szerdaknak. Mar azota tobbszor voltam olaszorszagban, es egyre konnyebben inteztem ugyesbajos dolgaimat. Szemelyesen is talalkoztunk mar. Batran ajanlom fiatalnak, diaknak, idősebbnek egyarant. Szeretete az olasz irant hatartalan, Mint ahogy diakjai irant is. Sok boldog órát egyutt...

Johanna Fülöp körülbelül 1 éve

Andival majd egy éve kezdtem el olaszul tanulni és nem is választhattam volna lelkiismeretesebb, motiválóbb, lelkesítőbb tanárt. Személyisége, tudása és tapasztalata is nagyon meggyőző! Én is tanítottam online, és nagyon örülök, hogy őt választottam :) Az órák szinte repülnek, mégis alig győzök jegyzetelni, sokat kommunikálunk és Andi mesél a helyi szokásokról, nyelvhasználatról is. Nagy előny, hogy anyanyelvi környezetben él, tehát a valóban beszélt nyelvet tanítja nekem :) Nagyon vidám és barátságos személyiség, élvezet vele tanulni!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu