Nagy Andrea 

 Üzenet küldése
Nagy Andrea

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ez az oktató 10%-os kedvezményes óradíjat biztosít, amennyiben rendelkezel a megfelelő kuponnal!

ÖNBIZALOM FEJLESZTÉSE A NYELVTANULÁSSAL PÁRHUZAMOSAN Professzionális angol órák, nyelvvizsgafelkészítés, 100%-OS SIKERESSÉGI ARÁNY elsőre tavaly és idén, diákoknál LÁTVÁNYOSAN JAVULÓ OSZTÁLYZATOK! Szeretnél motivációt és önbizalmat a tanulásban? Megtapasztalni, hogy képes vagy rá? Vedd fel velem a kapcsolatot! A próbaóra INGYENES, ezért nincs mit veszítened! Felkészítelek nyelvvizsgára, állásinterjúra, ha ez a célod. Segítek abban is, ha fel szeretnél zárkózni az iskolai csoportodban. Az óráim kommunikáció fókuszúak, az idő nagyobb részében Te beszélsz. Természetesen mind a négy alapkészséget fejlesztjük, célirányosan. Az órákon változatos online (videós, nyelvtani stb) és papíralapú anyagokat használunk. Megtanulod folyékonyabban és hatékonyabban kifejezni magadat angolul! Az órák között házifeladatokat adok, amit általában a következő óráig ellenőrzök. Oldott hangulatban, jó tempóban, eredményig dolgozunk együtt! Segítek, hogy helyreálljon az önbizalmad a tanulás folyamatán keresztül. Ehhez különleges módon tanítom az angolt, ráhangolódással, flow-szerű állapotban, a jobb agyfélteke bevonásával, ezáltal örömtelivé és sokkal hatékonyabbá válik a tanulás, legalább kétszer gyorsabban eléred a nyelvi célodat. RÓLAM: Diplomás angol nyelvtanár vagyok. 25 éve tanítok angolul, és rendszeresen készítek fel sikeresen diákokat nyelvvizsgákra. Több mint tíz évet dolgoztam a nyelvvizsgáztatás szakmai irányításában magyar és nemzetközi vizsgaközpontokban. Büszkén írom ki, hogy nyelvvizsga-sikerességi arány tavaly-idén 100% első próbálkozásra. Választható lehetőségek: EGYÉNI ÉS CSOPORTOS oktatás EGYÉNI ÓRÁK: Egyénre szabott, oldott hangulatú és hatékony órák. Esetleges tanulási, megszólalási nehézségedet, lámpalázadat LEGYŐZHETED. Ha a diákjaim viszsajelzéseire vagy kiváncsi, kérlek, görgess lejjebb! CSOPORTOS ÓRÁK: ONLINE ÚJRAKEZDŐ - cél az alapok megerősítése, a mindennapi élethez szükséges kifejezések , hétköznapi helyzetekben való elboldogulás. szeptembertől KÖZÉP,- ÉS FELSŐFOKÚ NYELVVIZSGA-FELKÉSZÍTŐ - a LanguageCert nyelvvizsgára felkészülés kis csoportban - 30 óra SZEPTEMBERTŐL ONLINE KÖZÉP, -és FELSŐSZINTŰ TÁRSALGÁS - Ezen a kurzuson népszerű TED videók és a hozzájuk tartozó témakörök, újságcikkek feldolgozása történik sok társalgással, szókincs és beszédkészség fejlesztéssel SZEPTEMBERTŐL Elérhetőségeim: snagyandi@gmail.com, telefon: +36204545150, skype nevem: andiangol. Lépd át a határaidat, jelentkezz egy INGYENES, kb 20-25 perces próbaórára! A próbaórán ízelítőt kapsz a módszeremből és az esetleges egyéb kérdéseidre is választ kaphatsz. Nincs veszíteni valód, a próbaóra INGYENES, és nem jár elköteleződéssel. Ha diákjaim visszajelzéseire vagy kíváncsi, kérlek, görgess lejjebb! Can we start ;)?

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  fordítások, lektorálások általános és szaknyelvi témákban, önéletrajz, állásinterjúra felkészítés, stresszoldás, munkahelyváltásra felkészítés,


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Nagy Andrea hozzászólásai

Új hozzászólás

Tomasószki Tímea 😊 3 napja

Pedagógusként hiszem és vallom, hogy egy igazán jó tanár nem csupán tudást csöpögtet diákjai fejébe, hanem annál jóval többet ad. Amikor Andival elkezdtük az angol felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülést, hamar kiderült, hogy emberként és fejlődésre vágyó tanulóként egyaránt profitálok majd. Így is lett. Az órák hangulatos, jókedélyűek voltak(amely szerintem fontos szempont), ez viszont nem ment a tanulás rovására. Bátran, jószívvel ajánlom Andit mindazoknak, akik segítségre vágynak az angol nyelv útvesztőiben való eligazodáshoz. Hálásan köszönök mindent, kedves Andi!

Zoldi Orsolya 😊 21 napja

Közel 3 èven tartó angoltanulás utàn, sok köszönettel tartozom Andreának. Mindig nagyon rugalmas , gördülékeny , igazodò volt a céljaimnak megfeleloen. Az òrak mindig pontosan kezdodtek, a tanár felkeszulten várt. Köszönöm, hogy visszatert a bizalmam es minden felelem nelkul, gordulekenyen beszelhetem es hasznalhatom az angolt.

Zoldi Orsolya 😊 21 napja

Közel 3 èven tartó angoltanulás utàn, sok köszönettel tartozom Andreának. Mindig nagyon rugalmas , gördülékeny , igazodò volt a céljaimnak megfeleloen. Az òrak mindig pontosan kezdodtek, a tanár felkeszulten várt. Köszönöm, hogy visszatert a bizalmam es minden felelem nelkul, gordulekenyen beszelhetem es hasznalhatom az angolt.

Vincze Peter 😊 21 napja

Elnezest az ekezet nelkuli iras miatt! Andirol csak pozitiv velemenyt lehet mondani! Kulfoldon elek 6 ora elteres volt koztunk de soha semmi gond nem volt ezzel. Hihetetlenul rugalmas az idopontokkal kapcsolatban! Neha ( sokszor inkabb mindig:) ) tobbet keszult az adott orara mint en, hihetetlenul felkeszult, figyelmes es nagyon jol tudja, hogy mire van szuksege a diakjainak!! Volt par alkalom, hogy ugy ereztem, hogy inkabb feladom es fejezzuk be az angol tanulast de o mindig vissza tudott rantani es segitett a fejlodesben!! Andreat csak ajanlani tudom mindenkinek!! One of the best teacher in my life:)

Bayer Krisztina 😊 8 hónapja

Andi tanítása motiváló, vidám és személyre szabott. Minden órája változatos, ügyesen összeállított. Nem véletlen, hiszen az elején a SWOT analízisével felméri  tudásod, gyengeséged, céljaidat..., amiket folyamatosan figyelemben tart.  Skype-os tanítása jó megoldás a rohanós világban, az otthon, vidéken, külföldön lévő hallgatónak. Andi türelmes, pontos, és ha tényleg tudni akarsz, akkor Ő kell, mert kemény, céltudatos és eredményorientált. Nincs lébecolás, nyafogás, csak haladás. A többi tőled függ.... Csak ajánlani tudom :-)

Balogh Károly 😊 8 hónapja

Andrea segítségével hamar sikerült a 15 évvel ezelőtt, a szakközépiskolában tanult és rég elfeledettnek hitt angol alapismereteimet feleleveníteni és középfokú szintre felfejleszteni. Az órák kivétel nélkül kellemes és közvetlen hangulatban zajlottak, amikre ha én nem is :), de ő mindig teljes mértékben felkészült volt, természetesen pontos órakezdéssel. Az angol nyelvkönyv használata mellett érdekes és változatos feladatokkal is készült, a nyelvtanulást még élményszerűbbé téve. Andreának köszönhetően nem félek megszólalni angolul, mert az általa átadott tudás abszolút magabiztossá tett és amit azóta nagyon sokszor és sikeresen használok. Csak ajánlani tudom közvetlensége, szakmai tapasztalata és lelkesedése miatt.

Laszlo Kovacs körülbelül 1 éve

Sokat köszönhetek Andinak, aki néhány hònap alatt olyan hatékonyan felhozta az angol tudásomat, hogy elsőre sikerült a nyelvvizsgámat letennem. Andi nagyon felkészült és komolyan veszi az oktatást. Pontos és precíz az òrakezdésen keresztül a házi feladatok ellenőrzésén át egeszen a számonkérésig. Csak ajánlani tudom. Kellemes társasága és vidám hozzáállása nagy segítségére lesz mindazoknak akik eddig azért nem szòlaltak meg angolul, mert szégyellősek.

Bulcsu Levente több, mint 3 éve

Andrea hatalmas segítség volt a nyelvvizsgára való felkészülésem során. Érdekesen, és gyorsan tudtam vele az nyelvtudásomat fejleszteni. Én csak ajánlani tudom! :)

Katalin Gácsi több, mint 3 éve

Az angol nyelv tanulasat oromteli tevekenysegnek elem meg Andrea segitsegevel. Az orak szemelyre szabottan,hangulatosan telnek.Andreanak sikerult visszaadnia az onbizalmam a nyelvtanulasban es a nyelv mindennapi hasznalataban.Egyre tobb es tobb sikerelmenyben van reszem,mindig izgatottan varom a kovetkezo orat. :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu