Nagy Andrea 

 Üzenet küldése
Nagy Andrea

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


HATÉKONYSÁG - MINŐSÉG - FLOW Szeretne MAGABIZTOSABB nyelvtudást és FOLYÉKONYAN beszélni angolul? SIKERES NYELVVIZSGÁT TENNE vagy a célja egy sikeres MUNKAINTERJÚ? Jelentkezzen egy INGYENES próbaórára! Írjon vagy hívjon, és lépje át a határait! 25 éve tanítok angolul, készítek fel sikerrel diákokat érettségire, nyelvvizsgákra, és több évig dolgoztam a nyelvvizsgáztatás irányításában is Budapesten egy nemzetközi és egy hazai vizsgaközpontban. Egyénre szabott, változatos, oldott hangulatú és hatékony órák. Egyéni óradíj: 4000 Ft /45 perc 5000 Ft /60 perces alkalom- Számlaképes vagyok. KERESSEN BÁTRAN az alábbi elérhetőségeken: snagyandi@gmail.com), telefon: +36204545150, skype nevem: andiangol. Várom jelentkezését! Can we start :)?

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv
Magyar, mint idegen nyelv nyelv

Egyéb nyelv:  fordítások, lektorálások általános és szaknyelvi témákban, önéletrajz, állásinterjúra felkészítés, munkahelyváltásra felkészítés,


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu