Andrea Szigetfalvi ~ Angol & Német beszédórák 

 Üzenet küldése
Andrea Szigetfalvi ~ Angol & Német beszédórák

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


***Külföldi munkára, nyelvvizsgára készülsz, vagy a munkahelyeden nem magyar a munkanyelv és gondot okoz a beszéd? NÉMET vagy ANGOL beszédfejlesztésben tudok hatékonyan segíteni!*** Magamról röviden: Számlaképes, diplomás angol-német nyelvtanár vagyok 12 éves tapasztalattal, melyből 8 éve oktatok főállású szabadúszó nyelvtanárként főként online, tréningeket, tananyagokat, nyelvoktató magazint szerkesztek saját online nyelviskolám keretében (bővebb infó itt: chancenyelviskola.hu - itt akár már ma elkezdheted a tanulást az ingyenes anyagokkal), és céges oktatásokat, workshopokat, tanfolyamokat szervezek - felnőtteknek: egyetemistáknak, munkavállalóknak. Kolléganőimmel együtt tudunk neked segíteni a hatékony nyelvtanulásban. Amit fontosnak tartok minden oktatási formában: beszédközpontú, szituatív, interaktív nyelvtanulás, sok beszélt nyelvi hanganyaggal, autentikus szövegekkel, speciális szókinccsel (akár egyénre szabott szókincsfejlesztő hanganyagokkal), csak EGYÉNI FORMÁBAN (csak te plusz a tanár), EGYEDI IGÉNYEKRE koncentrálva, központban a BESZÉD fejlesztésével. Az órákról: Az első óra (szintfelmérés, megbeszélés, ismerkedés) INGYENES, az időbeosztás teljesen rugalmas, akár hetente változhat, tudjuk igazítani (bizonyos kereteken belül) a programodhoz. Az órák 100%-ban beszédre alapulnak, színes anyagokkal, egyéni igények mentén, ehhez minden tananyagot ingyenesen biztosítok. Óradíj magánszemélyeknek: 2200-3500 Ft (egyedi ajánlatot adok), szívesen segítek/segítünk kezdő, újrakezdő, haladó szinten át a felsőfokig, szakmai nyelvig. A tanórák 45 perces , minden tananyaggal (tréninganyagok,könyvek,hanganyagok stb.), hivatalos számlával (igen, mindig adok számlát :), utalással tudod rendezni). Ha szeretnéd fejleszteni a nyelvtudásod, beszédkészséged, KERESS E-MAILBEN itt: andrea.szigetfalvi@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2700 Ft / óra
Német nyelv : 2700 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Nyelvvizsga-felkészítés (B1-C1), Felkészülés állásinterjúra, meetingekre, prezentációkra...


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu