Nagy Andrea Nárcisz 

 Üzenet küldése
Nagy Andrea Nárcisz

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves tanulni vágyó Diákok! Sokéves tanítási tapasztalattal rendelkezem, 2003 óta adok magánórákat. Skype-on pár éve tanítok. Angoltudásomat nagyrészt Angliában és Amerikában szereztem ( 3 év ). Angliában a Leeds Metropolitan University-n és a Park Lane College-ban tanultam. Vállalok a-alap/közép/felső nyelvvizsgákra, szaknyelvi vizsgákra, érettségire és állásinterjúra való felkészítést. Szívesen segítek azoknak is, akiknek a mindennapi életükben, munkájukban és előrejutásukban szükségük szükségük az angolra. Angliai munkavállalásra való felkészítést is vállalok, sok évig magam is munkaközvetítő voltam Angliába, így nagy tapasztalatom van ebben a témában. Ingyenes felmérés + konzultáció és egyedi tanterv minden egyes tanuló személyére szabottan. Bérletkedvezmény! Keressen bizalommal! Szép napot. Andrea

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  fordítás


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu