Karina Alvarez 

 Üzenet küldése
Karina Alvarez

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Diplomás, anyanyelvi spanyol irodalom- és nyelvtantanár vagyok Venezuelából. 20 éve tanítok középiskolásokat és felnőtteket. DELE A1-A2, B1-B2 vizsgáztató is vagyok. Több irodalmi alkotóműhelyet és költészeti különórákat is tartottam a saját módszerem alapján. Beszélek magyarul annyira amennyire kell és minden nap tanulom is. Úgyhogy ne aggódj ha kezdő is vagy, meg fogjuk érteni egymást. Módszerem szerint csak spanyolul fogunk beszélni. Nézd meg a honlapomon a blogomat, youtube és insta csatornámat! Sok hasznos, saját készítésű cikket, infografikát és videót teszek fel minden héten a spanyolul tanulók segítségére. www.karina-spanish.com instagram: /karina_spanish youtube: Karina Spanish

Nyelvek és Tantárgyak

Spanyol nyelv : 4500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu