Tóth Anita 

 Üzenet küldése
Tóth Anita

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


New York-ban és San Fransisco-ban töltött több mint 10 éves kint tartózkodás és főiskolai tanulás alatt szereztem C1 típusú nyelvizsgámat. Szívesen adom át a megszerzett tudást,óráim kommunikáció központúak sok beszélgetéssel, hallás utáni szövegértéssel a tanuló igényeire szabva, nyelvtani frissítéssel. Sikeres nyelvizsga felkészítés, angol nyelvű állásinterjúkra felkészítés,nyaraláshoz, utazáshoz, udvarláshoz, vásárláshoz stb. Eddigi ajánlásaim elérhetőek, hívj bátran: Az Első bemutatkozó óra ingyenes.. Hívj bátran:) 36303230483

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu