Tóth Anita 

 Üzenet küldése
Tóth Anita

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


New York-ban és San Fransisco-ban töltött több mint 10 éves kint tartózkodás és főiskolai tanulás alatt szereztem C1 típusú nyelvizsgámat. Szívesen adom át a megszerzett tudást,óráim kommunikáció központúak sok beszélgetéssel, hallás utáni szövegértéssel a tanuló igényeire szabva, nyelvtani frissítéssel. Sikeres nyelvizsga felkészítés, angol nyelvű állásinterjúkra felkészítés,nyaraláshoz, utazáshoz, udvarláshoz, vásárláshoz stb. Eddigi ajánlásaim elérhetőek az adatlapomon. Párban történő felkészítést és céges csoportos tanítást is vállalok.. Az Első bemutatkozó óra ingyenes.. Hívj bátran:) 36303230483

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Kommunikáció fejlesztés, nyelvtani egyszerűsítés, hallás és olvasás utáni szövegértéssel, Interjúra felkészítés, Céges csoportos oktatás, páros tanítás, önéletrajz átnézés


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Tóth Anita hozzászólásai

Új hozzászólás

Gyulai Áron 😊 5 hónapja

Nemrég kezdtem tanulni Anitával, előtte máshol próbálkoztam, de szinte meg sem tudtam szólalni., hiába tudtam a szavakat és a nyelvtant....Mióta Vele tanulok ez megváltozott...elutaztam és elkeveredett a bőröndöm. Legnagyobb meglepetésemre simán elintéztem, hogy megkerüljön! Csuda! :-) Anita nagyon motiváló és kedves,szeret dícsérni, könnyű kijönni Vele. Csak ajánlani tudom, én nagyon hálás vagyok Neki! :-) Remélem még sokáig tanulhatok Tőle! :-)

Kertész László 😊 10 hónapja

Ha azt érzed, hogy nem tudsz megszólalni angolul, pedig ngyon szeretnél Ha azt érzed, hogy senki nem képes kivárni mire kimondasz egy értelmes angol mondatot Ha azt érzed, hogy ötlettelen vagy és tutira nem tudsz még két percet sem beszélgetni egy témáról Ha azt érzed, hogy annyi türelem nincs egy emberben amennyire neked szükséged lenne Anita jó választás lesz... :) Ha a fentieken már túljutottál és kötetlen de mindig érdekes csevegésekre vágysz némi nyelvtannal (igény szerint) megfűszerezve Anita jó választás lesz... :)

Páldi Eszter 😊 körülbelül 1 éve

Körülbelül 3 hónapja kezdtem az angolom fejlesztését Anitával, és már most érzem a hatását. Nincs bennem félelem, ha a munkahelyen vagy kívül angolul kell beszélnem. Sőt kifejezetten keresem ezeket az alkalmakat, míg régebben igyekeztem olyan messziről elkerülni, amilyen messziről csak lehet. :D Ami még nagyon hasznos, hogy már hosszú évek óta tanulom az angolban az igeidőket, de ezidáig nem tudatosult bennem, hogy pontosan melyiket mikor, hogyan mindig kavarodás volt a fejemben, úgy tűnik eddig senki nem tudta jól elmagyarázni. :) Ebben is határozottan érzem a fejlődést. Ami még tök jó, hogy minden óra a saját igényeid, saját tempód szerint zajlik, szerintem ez nagyon hasznos. És mindig van pozitív visszacsatolás, ami nekem külön fontos és jó érzés. :) Szóval csak ajánlani tudom nektek Anitát! :)

Beáta Jarina 😊 körülbelül 1 éve

Anitával szuper együtt dolgozni, várom mindig az órákat, nagyon pörgősek és hasznosak, megbeszélt tematika szerint haladunk, az órák kommunikáció központúak és nagyon hatékonyak! Anita rugalmas, figyelmes, nagyon jó fej tanár, nagyon ajánlom mindenkinek, igazi profi!

Krisztina Szerovay körülbelül 1 éve

Online oktatóként angol nyelvű oktatóanyagokat készítek, ennek során rengeteget kell angolul beszélnem. Van felsőfokú nyelvvizsgám angolból, de a kiejtésem még messze van attól, amivel elégedett lennék, ezért kezdtem el Anitával együtt dolgozni. Sok podcastet hallgatok, filmet nézek, esetenként ügyfelekkel tárgyalok, de az eddigi több, mint fél év tapasztalata azt mutatja, hogy a leghatékonyabb az, ha egy profival beszélgetek, aki figyel az apróságokra, és menet közben szól, ha valamit lehetne jobban is ejteni. Nagyon ajánlom Anitát mindenkinek, aki a kiejtésén szeretne csiszolni vagy a beszédkészségét fejleszteni!

Alexandra Toma több, mint 2 éve

Januárban kezdtem Anitával tanulni. Soha nem hittem volna hogy szeretni fogom az angolt és várni az órákat. Azt pedig végkép nem gondoltam volna hogy ennyi idő alatt átfogom látni az igeidőket és merek majd beszélni. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani!

Viktoria Handa több, mint 2 éve

A legutóbbi értékelésem óta, már le is tettem a középfokú nyelvvizsgát. Sokkal egyszerűbben ment mint gondoltam, amit nagyban köszönhetek Anitának. Pedig az angol kommunikáció nekem mindig mumus volt. S azóta már telefonon is képes vagyok kommunikálni, engem is megértenek és én is megértem őket nehézségek nélkül. A közös órákat folytatjuk, később a felsőfok a cél. Anitát nyugodt szívvel ajánlom azoknak akik fejleszteni szeretnék a nyelvtudásukat, mindezt jó hangulatban. A legtöbb oktatóval ellentétben mindig igyekszik alkalmazkodni az időbeosztásomhoz és fontos neki a tudásom fejlesztése.
Köszönöm itt is :)

Gergely Szerovay több, mint 2 éve

Fél éve kezdtem el Anitától órákat venni, hogy fejlesszem az angol beszédkészségem. A vele való gyakorlásnak nagyon sokat köszönhetek, hónapról hónapról jobban és magabiztosabban beszélek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Viktoria Handa több, mint 2 éve

Anitával egy hónapja kezdtünk együtt dolgozni. Leginkább a kommunikációs készségemet szerettem volna fejleszteni. Az órák kommunikáció központúak de folyamatosan tanulok új szavakat és csiszolunk a nyelvtanon is. Máris érzem, hogy sokkal bátrabban kommunikálok és a kiejtésem is javult. Anita mindig nagyon kedves és türelmes. S ami talán a legfontosabb, hogy valós és széleskörű tudással rendelkezik. Bátran ajánlom mindenkinek!

Papp Ágnes több, mint 2 éve

Több év kihagyás után kezdtem el ismét az angolt Anitával, korábban állandó újrakezdő voltam, a nyelvtani szabályokat a gyakorlatban nem tudtam alkalmazni, emberek előtt nem mertem megszólalni. Az órák mindig jó hangulatban telnek, Anita egy türelmes, életvidám nő, rengeteg segítséget ad a nyelvvizsgámhoz való felkészülésemhez, az angol nyelv megértéséhez. Beszédközpontú órákat tart, rugalmas időpontokban.
A SkypeSuli nekem nagyon bevált nyelvtanulási módszer, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Perjési Gábor több, mint 3 éve

Anita nagyon sokat segített a nyelvtudásom frissítésében, fejlesztésében. Napról napra érzem, hogy magabiztosabb az angolom. Köszönöm itt is :-)

Anna Jarábik több, mint 3 éve

Anita egy igazán vidám, kedves lány. Nagy tapasztalattal rendelkezik és igen fiatalos felfogással tanít, amitől az órái nagyon jó hangulatban telnek. Ajánlom mindenkinek, akár a kommunikáció fejlesztés, akár nyelvvizsga a cél :-)

Edit Kónya több, mint 3 éve

Anitával megtaláltam a közös hangsúlyt, minden óránk jó hangulatban zajlik. Folyamatos újrakezdő voltam, de vele haladok a biztos tudás megszerzése felé. Csak ajánlani tudom mindenkinek :D

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu