Aranyosi Ádám 

 Üzenet küldése
Aranyosi Ádám

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia! Aranyosi Ádám vagyok, főállású gitároktató, 25 éves. 2012 óta foglalkozom akusztikus gitározással és vállalkozásom keretében fellépéseim mellett magántanítványokat is vállalok, akiket videohívásban vagy az otthonukban tanítok. A saját tanítványaim oktatása mellett a B.I.G. Stúdió Gitáriskola partneroktatója is vagyok. Mikor válassz engem? Leginkább kezdő és újrakezdő diákokat vállalok. Ha szeretnél megtanulni egy stílusfüggetlen, de stabil szinten gitározni, akkor jó helyen jársz. Ha pedig stílusspecifikusan szeretnél tanulni, akkor leginkább a fingerstyle az, amiben segíteni tudok. Zeneelméletet is oktatok, pl. akkordok felépítése, alap dúr- és moll skálák, kottaolvasás. Ha esetleg olyan időpontban szeretnél tanulni, ami nincs elérhetőnek megadva, akkor is javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot, mert többször is volt rá példa, hogy sikerült megoldásra jutni. Egy alkalom 50 perces. A befizetésekről számlát adok.

Nyelvek és Tantárgyak

Gitár oktatás tantárgy : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Aranyosi Ádám hozzászólásai

Új hozzászólás

Ács Anita 😊 25 napja

Ádámmal 2019 nyarán kezdtem el tanulni és meleg szívvel ajánlom mindenkinek. Rendkívül rugalmas, az időpont egyeztetés mellett a tananyaggal, stílussal és a fejlődési sebességgel kapcsolatban is. Felméri az igényeidet, és közben is szokott kérdezni, hogy mit szeretnék tanulni, milyen tempóval stb.. Emelett természetesen megosztja a szakmai véleményét is de elsősorban a Te igényeidet követi, hisz az az alapgondolata, hogy a legfontosabb, az, hogy élvezd a gitározást. Ádámmal azért szeretek tanulni, mert szakmailag is előrehaladott, de az órákon segíti, hogy átlépd azt a személyes gátat ami egy új készség elsajátításakor lép fel. Úgy tanít, hogy nem érzed magad kevesebbnek amiért nem sikerül elsőre, hanem inkább többnek, amiért egyáltalán próbálkozol. Köszi Ádám, fun veled tanulni! :D

Kovács Péter 😊 körülbelül 1 hónapja

Pár hónapja tanulok Ádámmal, rugalmas, pontos, az órákat mindig nagyon élvezem. Nagyon jól felépíti az órákat, és rengeteget lehet fejlődni. Ajánlom másoknak is ;)

Czettner Katalin 😊 8 hónapja

1 hónapja tanulok Ádámmal, soha nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt ilyen sokat tudok fejlődni. Kedves, segítőkész, pontos, azonnal átlátja a hiányosságokat és profi módon segít annak megoldásában. Jó szívvel tudom ajánlani!

Rusko Peter 😊 8 hónapja

Ádámmal tanulok már egy ideje, s azt kell mondjam, óriási csalódás volt, de pozitív értelemben. Nagyon jól átlátja az alapokat, érti és jól segít, mit és hogyan kell csinálni, gyakorolni. Flexibilis és pontos. Az órák nagyon jó hangvételűek. Csak ajánlani tudom!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu