Árvai László Sándor 

 Üzenet küldése
Árvai László Sándor

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ha bármilyen szinten nyelvvizsgázni szeretnél, állásinterjúra készülsz, vagy segítségre van szükséged az egyetemi felvételihez, keress bátran! 👨‍🏫 Egy 60 perces óra díja 💵 3000Ft. Az ár az összes tanórai anyagot 📚 tartalmazza, illetve minden tanóráról számlát állítok ki. Az első óra természetesen díjmentes. 🙂 A következőket tudom biztosítani: - 5 év szakmai tapasztalat - személyre szabott tananyag és tanrend - modern és hatékony oktatási módszerek - gyakorlatorientált és legkevésbé sem unalmas órák - egy fiatal, lelkes és türelmes oktató Egy kicsit rólam: Az SZTE-n végeztem Anglisztika alapszakon, majd tanulmányaimat a Szakfordító és Tolmács posztgraduális képzéssel zártam. Jelenleg magántanárként, fordítóként és tolmácsként tevékenykedem. Ha esetleg telefonon vagy e-mailben szeretnétek megkeresni, nyugodtan hívjatok, vagy írjatok a következő elérhetőségeken: 06 (70) 945 4696 info@szofordulat.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu