Babos Attila 

 Üzenet küldése
Babos Attila

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Attila vagyok 30 éves világot járt idegen és túravezető. Csak röviden és tömören: Németet 8 évesen... Informatikával 10 évesen... Angolal 12 évesen kezdtem foglalkozni. Kitűnőre érettségiztem a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakközépben, valamint az érettségi mellett levizsgáztam az ötöd éves anyagból is. Majd a Pécsi Egyetemen szereztem Történelem szakon Diplomát, mellette pedig Budapesten Idegenvezetői képesítést. 2012 óta dolgozom egy német-angol nemzetközi turisztikai cégnél, most már vezető pozícióban. A rengeteg gyönyörű helyszín miatt egyre jobban beleástam magamat a digitális fényképezésbe is számos tanfolyamot és workshop-ot elvégeztem. A meghirdetett kurzusok mellett igény esetén ezekben is tudok segíteni: -Adobe Photoshop, Lightroom, Premier Pro, After Effect -Android Studio -Időbeosztás/Time management -Testbeszéd elemzés -Hatékony célkitűzés és motiváció -Pozitív gondolkodás -Hatékony kommunikáció és nyilvános beszéd Fotós portfolióim: http://www.shutterstock.com/g/Indulj?rid=188541880 1 tanóra nálam 50 percet jelent, de ez nem azt jelenti, hogy mondat közepén abbahagyom, az oktatás ;) Előzetes megbeszélés természetesen INGYENES. Kérdezz bátran az nem kerül semmibe!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra
Német nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Német önéletrajz készítése

Fényképezés tantárgy : 3500 Ft / óra
Informatika tantárgy : 3500 Ft / óra
Történelem tantárgy : 3500 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Tudatos életvezetés


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu