Ausztral Susie 

 Üzenet küldése
Ausztral Susie

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


English Me! Ausztrál - Magyar nemzetiségű vagyok, Ausztráliában, Gold Coaston élek ferjemmel, aki kanadai. Miért tanulnál velem nyelvet? Kimaradtak a nyelvtani alapok az általános vagy középiskolában? Rossz tanárod volt? Kiejtést szeretnéd jobban elsajátítani? Esetleg állásinterjúra, vizsgára kell felkészülnöd? Vagy kedvtelésből, hobbiból szeretnéd ezt a csodás nyelvet megtanulni? Bármi is lehet az ok amiért tanárt keresel, hozzám fordulhatsz bizalommal! Személyre szabott óráimon pontosan azt fogsz elsajátítani, amire a legnagyobb szükséged van a nyelvtanulásod útján. Igeny eseten a ferjem is vallal orat, ahol egy igazi angol anyanyelvuvel gyakorolhatod a megszerzett tudast. Készülj fel velunk a kalandra! Araim az ora hosszatol fuggoen 4900Ft / 45 perctol indulnak, hosszabb orak eseten kedvezmeny es kulfoldi diakok eseten igazadom az orszag valutajahoz. Jelenleg a magyar esti idopontokban van helyem, illetve egy ket kora reggel. Első 45 perces bemutatkozó óra ingyenes - of course! Ausztral TESOL diplomam es magyar - angol forditoi vizsgaval rendelkezem. Fizetes: paypal, transferwise, otp bankszamla Figyelem, Ausztraliaban jelenleg 9 oraval elorebb vagyunk, ezert behataroltak az idopontjaim Magyarorszaghoz kepest, de a vilag minden tajarol tudok tanulot fogadni pont emiatt. :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu