Bálint Ábel 

 Üzenet küldése
Bálint Ábel

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Most már két éve foglalkozom szinte folyamatosan magántanítással, ami abba nőtte ki magát, hogy mára már cégekhez is járok és a British Council-nál dolgozhatok több munkakörben, ebből kifolyólag elég otthonosan érzem magam, ha nyelvvizsgákról van szó. Ezt mind úgy tudtam elérni, hogy már jóval azelőtt, hogy kommunikáció és angol-tanárszakos hallgató lettem volna az ELTE-n, elkezdtem nyitni a tanítás felé, mert nagyon értékesek számomra a jó hangulatú órák és a pozitív visszajelzései és eredményei a diákjaimnak. Kifejezetten szeretek érettségire is felkészíteni embereket, nem beszélve arról, amikor valaki céltudatosan, gyakorlati tudást szeretne kiépíteni magának, mert ez jellemzi leginkább az én tanítási stílusomat is. Ezek mellett fotózással és zeneszerzéssel foglalkozom, legalább olyan szenvedéllyel, mint az angollal. Őszintén várom a közös munkánkat és addig is csak a legjobbakat kívánom.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2400 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu