Balogh Adrienn 

 Üzenet küldése
Balogh Adrienn

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Beszédcentrikus angol órák skype-on!!!! Mivel 23 évesen úgy vágtam neki a nagyvilágnak, hogy EGY SZÓT SEM (!) beszéltem angolul, nagyban tudom segíteni a diákok fejlődését tanácsaimmal és megélt tapasztalataimmal. Azon túl, hogy a nyelvtan nagyon fontos része a nyelvnek, a legfőbb célom az, hogy megtanuld kifejezni magadat. Hiszem, hogy a nyelvtanulásban a legfontosabb, hogy a diák megtanuljon bízni magában és bátran tudjon kommunikálni angol nyelven, még akkor is ha attól fél, hogy sok hibát ejt. Legfőbb célom, hogy diákjaim LEGYŐZZÉK A BENNÜK LÉVŐ BLOKKOKAT és merjenek nem csak megszólalni, hanem könnyedén társalogni angol nyelven.. Hiszem, hogy kitartással, lelkesedéssel, és csöppnyi (vagy sok) jókedvvel minden akadály leküzdhető, és a nyelvtanulásban is rengeteg örömet lehet találni. Óráim vidám hangulatúak, következetes vagyok, és nagy hangsúlyt fektetek a beszédkészség fejlesztésére. Szívesen látlak, ha külföldre készülsz és tele vagy bizonytalansággal, vagy már külföldön élsz, és fejleszteni szeretnéd nyelvtudásodat. Bátran jelentkezhetsz, ha érettségizel, nyelvvizsgára vagy állásinterjúra készülsz. 7 évet éltem az USA-ban, 2 évet Londonban. Hazatérésem óta angol nyelvtanári diplomát szereztem a Károli Gáspár Református Egyetemen. Ezek mellett olasz nyelvtanári diplomával is rendelkezem, amit a JATE-n szereztem 2000-ben (ez utóbbival azonban kevésbé élek..:) Áraim: 60 perc 3000Ft 90 perc 4500Ft

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu