Bea Bonnell 

 Üzenet küldése
Bea Bonnell

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


15 éve tanítok angolt (elsősorban amerikai angolt), ebből 4 éve skype-on is, amit nagyon megszerettem és kifejezetten hatékony tanulási módnak tartok. Minden szinten tanítok,TOEFL, Cambridge FCE,CAE,CPE, illetve más Magyarországon elfogadott nyelvvizsgára is készítek diákokat. A hangsúly az élő beszéden van és abból bontjuk ki azt, ami fontos ahhoz, hogy minél folyamatosabban, bátrabban és precízebben használjuk a nyelvet. Sok élő nyelvi fordulatot is tanulunk. Amerikában élek, de köszönhetően a technikának, bárhol legyél is, innen ugyanolyan hatékonyan tudunk remek témákról sok-sok humorral angolul beszégetlni és/vagy vizsgára készülni. Szeretettel várom, hogy legyél az új diákom! Küldj egy email-t, ha felkeltettem érdeklődésedet. Nálam egy óra 60 perc. Előfordul, hogy teljesen telített az órarendem, de ez ne vegye el a bátorságodat attól, hogy jelentkezz, mert mindig változik a diákjaim beosztása.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Állásinterjú, ÖNÉLETRAJZ , Motivációs levél, külföldi továbbtanuláshoz pályázatok lektorálása, fordítás anyanyelvi angolra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu