Simó Nilla Anita 

 Üzenet küldése
Simó Nilla Anita

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Lelkiismeretes magyar-orosz tanár vállal nyelvórákat orosz nyelvből, felkészítést közép- és emelt szintű érettségire, alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, egyetemi minoros felvételire, állásinterjúra és egyéb nyelvi vizsgákra (üzleti, gazdasági). Oroszból a teljesen kezdők jelentkezését is örömmel várom. Személyre szabott, kompetenciafejlesztő oktatás, beszédközpontú nyelvórák, modern, gyakorlati megközelítés többszöri külföldön (Moszkvában és Pétervárott) szerzett tapasztalattal is rendelkező fiatal, elhivatott tanártól. Jelenleg is Oroszországban élek, így mindig "naprakész" orosz nyelvveel várlak. :) Várom jelentkezésed! :) Foglalkozom a magyar mint idegen nyelv oktatásával is oroszok számára, kezdő és haladó szinten egyaránt várom a vállalkozó szelleműeket, illetve bárkit, aki belevágna a magyar nyelv rejtelmeinek felfedezésébe. ;) Ha orosz anyanyelvű vagy és a párod magyar, vagy esetleg Magyarországon élsz, és szeretnéd elsajátítani a nyelvet alapszinten, a mindennapi élethez, vagy esetleg ha a tanulmányaidhoz van szükség a magyar nyelvre, fordulj hozzám bátran!

Nyelvek és Tantárgyak

Orosz nyelv : 3500 Ft / óra
Magyar nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  magyar nyelv orosz anyanyelvűeknek

Magyar nyelvtan tantárgy : 3500 Ft / óra
Magyar Irodalom tantárgy : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu