Juhász Ildikó  

 Üzenet küldése
Juhász Ildikó

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Juhasz Ildikó vagyok, francia tagozatos gimnáziumba jártam, majd a Külkereskedelmi Főiskola francia-német tagozatán végeztem. A francia nyelv 14 éves korom óta a szenvedélyem. Budapesten több éven keresztül idegent is vezettem, és már 8. éve élek Párizsban, ahol nap mint nap élvezhetem ennek a nyelvnek a szépségét. 6 éve tanítok. Nagyon rugalmas és türelmes tanár vagyok. Igazodom a mai felgyorsult életvitelhez. Vállalok korrepetálást, külföldre való utazásra felkészülést, kezdő, és haladó szintet. valamint fordításokat. Az első óra ingyenes, ahol felmérem, hogy mire van szüksége a leendő tanítványomnak és egyénre szabott módszerrel tanítok, hétvégén is.

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 3300 Ft / óra

Egyéb nyelv:  francia önéletrajz készítése, fordítások


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu