Bus Natália 

 Üzenet küldése
Bus Natália

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretnél megtanulni spanyolul? Lemaradtál vagy gyorsabban szeretnél haladni, mint a csoporttársaid? Közép- vagy emelt szinten érettségiznél vagy nyelvvizsgát szeretnél? Egyetemi végzettséggel, tizenkét éves spanyol tanítási gyakorlattal valamint sok-sok sikeres érettségi- és nyelvvizsga-felkészítéssel a hátam mögött biztosíthatlak arról, hogy ezek a problémáid hamar megoldódnak. Állandó tagja vagyok a spanyol emelt szintű írásbeli és szóbeli vizsgabizottságoknak, így sokat segíthetek a felkészülésben. Keress bátran a 06205682525-ös telefonszámon vagy írj a busnati@gmail.com címre, és már kezdhetjük is a tanulást! A spanyol nyelv mellett 18 éve tanítok gimnáziumban magyar nyelv és irodalmat. Ha felső tagozatos általános iskolásként korrepetálásra vagy felvételi felkészítésre van szükséged, mihamarabb vedd fel velem a kapcsolatot! Ha középiskolásként felzárkóztatást szeretnél vagy emelt szinten kívánsz érettségizni, abban is biztosan tudok segíteni. Állandó tagja vagyok az emelt szintű írásbeli és szóbeli vizsgabizottságoknak, így - hidd el - sokat segíthetek a felkészülésben. Ha úgy döntöttél, kezdhetjük, keress a 06205682525-ös számon vagy írj a busnati@gmail.com címre!

Nyelvek és Tantárgyak

Spanyol nyelv : 2500 Ft / óra

Magyar nyelvtan tantárgy : 2500 Ft / óra
Magyar Irodalom tantárgy : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu