Kiemelt oktató

Tátrai Judit 

 Üzenet küldése
Tátrai Judit

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdv mindenki, Húsz éve tanítok angol nyelvet gyerekeknek és felnőtteknek, kezdőknek és haladóknak, félénkeknek és magabiztosaknak egyaránt. Több, mint 6 éve immár a ködös Albionban oktatok magyarokat és más nemzetek szülötteit. Minden órám egyedileg megtervezett és csak a tanítvány egyéni igényeire szabott. Próbálj ki, az első alkalom természetesen ingyenes, a többit ráérsz utána is eldönteni. Áraim: 60 perc /4000

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Tátrai Judit hozzászólásai

Új hozzászólás

Nagy Marianna körülbelül 1 éve

Csatlakozom: csak ajánlani tudom Juditot!
Órái mindig érdekesek és változatosak: a célt szem előtt tartva alkalmazkodik a tanulói igényekhez és adottságokhoz. Sok-sok ismétléssel, folyamatos visszajelzéssel, érdekes témákkal és motiváló, inspiráló beszélgetésekkel még a leglustább tanuló fejébe is képes beleverni a tudást.
Nem mellesleg kellemes beszélgetőpartner! :)

Ferenc Janothi több, mint 2 éve

Csak ajánlani tudom Juditot. Akkor vettem fel vele a kapcsolatot, amikor a családdal eldöntöttük, hogy Angliába költözünk. Sajnos az angol tudásom hiányos és ritkán használt volt, de három havi intenzív munkával eléggé felpörgetett ahhoz, hogy magabiztosan jöttem ki munkát keresni és a nyelv egyáltalán nem jelentett akadályt. Eközben lányomat is tanítani kezdte, aki 13 évesen 4 évnyi iskolai angol tanulás után még mindig nem tudott megszólalni. Amíg én megalapoztam az életünket itt, Judit elérte azt, hogy a kislányom meg mert már szólalni, és mikor kijött a család utánam, sikerült beiratkoznia egy angol középiskolába, ahol bár némi segítséggel, de boldogul.
Az órái mindig élvezetesek voltak, nagyon figyel arra, hogy igazodjon a tanítvány stílusához, de ugyanakkor lazsálni nem lehet. Kedves, de határozott tanár és ember, sosem éreztem nyűgnek az órákat, sőt, mindig vártam a következő alkalmat.
Aki fejlődni akar, fontos neki a mihamarabbi eredmény, az nyugodtan keresse meg! Mi nagyon nem bántuk meg.

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu