50% kedvezmény a tagsági díjakra! Megtekintés.

Kovács Szandra 

 Üzenet küldése
Kovács Szandra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ez az oktató 10%-os kedvezményes óradíjat biztosít, amennyiben rendelkezel a megfelelő kuponnal!

Kovács Szandra vagyok, 33 éves. 15 éve korrepetálok és készítek fel vizsgára úgy gyerekeket, mint felnőtteket. Szívesen vállalom általános-,és középiskolás- diákok, valamint egytemi/főiskolás hallgatók matematika korrepetálását, vizsgára, pótvizsgára, felvételire és érettségire való felkészítését. Keressetek bátran akkor is, ha Matematika, Gazdasági matematika, Analízis, vagy Valószínűség számítás vizsgára készültök! Ha nehezen megy a tantárgy, esetleg nem vagy puszipajtás a tanárral vagy csak nem tudtad megszeretni, segítek, hogy sikerélménnyel vedd az akadályokat. Már nagyon sok diákomnak sikerült kedvet csinálnom hozzá, így remélem, hogy Neked is segítségedre lehetek! 8. osztályos felvételi és érettségi előkészítő kis létszámú (2-3 fő) csoportokra várom érdeklődök megkeresését! Szólj egy osztálytársadnak vagy barátodnak és tanuljatok együtt kedvezőbb áron! ;) Részletekről érdeklődni telefonon vagy üzenetben lehet. Továbbá vállalom érdeklődő fiatalok reklámgrafika képzését Adobe Photoshop programmal. Évekig saját grafikai iskolát vezettem, emellett az SZTE-n több évig Közgazdász hallgatókat is tanítottam. Az egyéni képzés keretein belül a saját igényeidhez alkalmazkodunk, mind az időpont, a tempó, és a témakör szempontjából is. Az oktatás során megtanulunk reklámgrafikai szemlélettel promóciós anyagokat, online- és offline- hirdetéseket, arculati elemeket készíteni. A képmanipulációba is belekóstolunk, többek között megismerkedhetsz a maszkolás, retusálás, effektek, szűrők használatával is. Gyakorló grafikusként megosztom veled a szakma apró trükkjeit, pl. mire kell figyelni a nyomdai anyagok gyártatásakor, stb. A képzés kifejezetten gyakorlatorientált, ami azt jelenti, hogy a túlnyomó elméleti tudás helyett valós projekteken keresztül sajátíthatod el a Photoshop ismeretét, mindeközben kiélheted a kreativitásod. Az oktatást Skype,Zoom és Teamviewer segítségével végzem. A Teamviewer az én gépemen van, így az oktatás során tudsz gyakorolni, és segítek, ha elakadtál. Sőt, az órákon saját Photoshopra sincs szükséged, mivel a környezetet biztosítom. :) Ha bármilyen kérdésed adódna, keress bátran! Általános és közepiskolai órák: 45 perc: 3500Ft 60 perc: 4000Ft Kiscsoportos(3-5 fő): 39.900Ft/teljes hónap (aki fix diías szolgáltatást szeretne) Főiskolai tantárgyak: 45 perc: 4500Ft 60 perc: 5000Ft Photoshop: 45 perc: 4500Ft A leghatékonyabban a duplaórákban tudunk együtt dolgozni a diákokkal, ezért így tanítok. Skype név: corbeau1986 Tel: 20/ 370 22 32 http://www.matekonline.hu/ Várlak szeretettel az online képzéseimre! Szandra

Nyelvek és Tantárgyak

Matematika tantárgy : 3150 Ft / óra


Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Kovács Szandra hozzászólásai

Új hozzászólás

Szekeres Bíborka 😊 4 hónapja

Hosszú ideje tanulok Szandrával és miatta mindig úgy hagyom el úgy a matek órákat hogy mindent értek . Óráin sok digitális anyagot használ és ha nehézségem akad elmagyarázza akármilyen apróságról vagy alap dologról legyen szó úgy hogy mindeközben nem néz le. Iskolás éveim alatt sok matek tanárral találkoztam de egynél sem élveztem a matekot úgy mint Szandránál!

Füredi Orsi több, mint 2 éve

Világ legjobb tanára! Alig szedtem össze 4-5 pontot a próbaérettségin, és az előző érettségiidőszakban csak 2 pontal csúsztam le a 3asról! Olyanokat megtanitott amit a suliban SOHA nem hallottam! Ha még tanárt keresel, ne tedd! Megtaláltad, ő az!

Hutflesz Richard több, mint 2 éve

Sziasztok. 40 éves fejjel mentem vissza a suliba, éretségizni. A matek tanáromnak az első órán megmondtam, hogy emelt szintű matekot szeretnék tenni, kinevetett. Utána találtam rá Szandrára. Nagyon jó tanár!!!! Teljesen más megvilágításban magyaráz el mindent! Nagyon logikusan építi fel a tananyagot. Nincs olyan téma amiben nem tud segíteni. Most osztályelső vagyok matekból! Éretségi után remélem az egyetemre is felkészít!!! Csak ajánlani tudom!! Csak Őt ajánlom !!!!!

Holop Erika több, mint 4 éve

Mindenkinek akinek matematika korepetálásra van szüksége, ajánlom figyelmébe Kovács Szandrát. A legjobb akivel valaha találkoztunk. Okos, kedves, figyelmes, odaadó és nagyon jól érthetően magyaráz. Így könnyű elsajátítani az anyagot. Érezni rajta, hogy szereti azt amit csinál, szereti a szakmáját. Ezen felül bármikor szükségünk van rá, a megbeszélt órákon felül is mindig számíthatunk rá. Alkalmazkodik a diákhoz és a körülményekhez. Szóval bátran, szívből ajánlom mindenkinek.

Mátyás Szentgáli több, mint 4 éve

Kovács Szandra nagyon elragadó személyiségű. Mindent értelmesen és ami fontos ÉRDEKESEN magyaráz, én mindent megértettem. Kedves és mindenre odafigyel és ha nem tudsz valamit addig tuszkolja beléd amíg vissza nem tudod mondani kitartó és türelmes. Csak ajánlani tudom!

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu