Mahler Ferenc 

 Üzenet küldése
 Mahler Ferenc

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Német-történelem szakos középiskolai tanár vagyok. Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen végeztem. Fél évet egy németországi egyetemen tanultam. 3 éve foglalkozom skypeoktatással, bár közben dolgoztam egy EU-s projektben is. Tanárként 18 évig dolgoztam egy gimnáziumban. Nagyon sok módszert kipróbáltam, de mindig azt tartom a legfontosabbnak, hogy a nyelvtanuló tudjon beszélni, s ezzel egyidejűleg a beszélt német nyelvet meg is kell értenie. Az a tapasztalatom, hogy a Németországban élő magyarok jobban értenek németül, viszont a német beszéd magyar anyanyelvűeknek egy kicsivel nehezebben megy, pedig mindkét készségterület ugyanolyan fontos a kommunikációban. A német nyelvterületen élő magyarok oktatása során egyéb ügyeket is intéztem, pl. munkahelyi gondok, albérlet, egészségügy, telefonálás stb. Természetesen sokan vannak, akik itthon is szeretnék a német nyelvet elsajátítani, akár hobbiból, akár majd későbbi használat miatt, vagy egyszerűen a nyelvi pótlék az oka. Az óradíjam szempontjából semmilyen különbséget nem teszek itthoni vagy külföldön élő nyelvtanuló között. Az óráim 45 percesek, és inkább beszéd centrikusak. Digitális táblát használok az órán. főleg akkor, ha nyelvtani magyarázatra is szükség van. A digitális táblát képernyőm megosztásával tudom alkalmazni, tehát amit az én képernyőmre írok, azt a nyelvtanuló a saját számítógépén látja otthon. Az oktatás mellett még fordítással és tolmácsolással is foglalkozom. Néhány tanítványom belföldön: orosz-angol szakos tanár, SAP szakember, IT-szakember, lakatos, festő stb. Néhány tanítványom német területen: betegápoló, markoló irányítója, vendéglátásban dolgozók, nyomtató patron töltő, aki kisvállalkozást indított Ausztriában, hentes, barist. Általános iskolások és középiskolások korrepetálását is vállalom, akár belföldön, akár külföldön él. Semmiféle gondot nem okoz számomra, ha külföldön élő tanuló házi feladatát kell megoldani, vagy abban segíteni. Nem zárkózom el szakirányú német oktatástól sem, ha ahhoz a szükséges anyagokat megkapom.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 1800 Ft / óra

Egyéb nyelv: 


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu