Cserepes Erika 

 Üzenet küldése
Cserepes Erika

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő! Már 20 éve tanítok eredményesen és sikeresen német nyelvet kezdőknek és haladóknak. Német tanári diplomával és a Goethe Intézet C2 szintű nyelvvizsgájával rendelkezem, jelenleg Németországban élek. Az egyéni, otthoni tanulást célorientált feladatokkal támogatom, amelyeket e-mailen keresztül is elküldök. Amennyiben visszaküldöd a megoldásaidat, kijavítom, és a tanórán csak a problémás és fontos kérdésekkel foglalkozunk. Szívesen felkészítelek közép- vagy emelt szintű érettségire, nyelvvizsgára, főképpen Corvinus, ÖSD, GOETHE és TELC. Ha már külföldön élsz, segítek a minden napi német nyelvi kommunikáció helyes elsajátításában és fejlesztésében. Igény szerint nyelvtani rendszerező órát is szívesen tartok. Óráim jó hangulatban zajlanak, türelmes vagyok, mindent elmagyarázok és változatosan begyakoroltatok. Ha kitűzzük a tanulási célt, megbeszéljük a stratégiát és hozzárendeljük a teljesítési határidőt, ígérem, segítek a siker elérésében. Kedves Tanulni vágyó, várom jelentkezésedet! erika.cserepes@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu