Szabó Csenge 

 Üzenet küldése
Szabó Csenge

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Leendő Diákom! Vállalok beszéd orientált nyelvórákat, nyelvvizsgára, érettségire felkészítést és korrepetálást, minden szinten és korosztálynak. Az online nyelvtanítást három éve kezdtem el az egyetem mellett és ezalatt az idő alatt nagyon sok emberrel találkoztam, tehát jól ismerem a különféle igényeket, követelményrendszereket. Nálam nincs lehetetlen. Valamit a németet és az angolt minden nap használom, írásban is és az élő beszédben is. A nyelvtanítás mellett vállalok még fordítást is, illetve motivációs levelek és önéletrajzok elkészítését is. Keress bátran, ha szeretnéd fejleszteni az angol vagy német nyelvtudásodat vagy csak egy gyors fordításra van szükséged. Árak: 45 perces óra 3300 ft (10€) 60 perces óra 4200 ft. (14€) 90 perces óra 6600 ft (20 Euro) A profilomon kiírt ár 45 percre vonatkozik! ISKOLAKEZDÉSI BÉRLET AKCIÓ! (Angol és német nyelv) 45 perces 10 alkalmas bérlet 33.000 ft helyett 30.000 ft 60 perces 10 alkalmas bérlet 42.000 ft helyett 38.000 ft. Kizárólag előre utalással dolgozom (banki, TransferGo, Transferwise, Revolut, PayPal stb.) Az orosz órákat nem én tartom, kérésre hirdetem. 45 perces óra 2700 Ft, 60 perces óra 3600 ft. 20 alkalmas bérletre van lehetőség. Orosz órák esetén érdeklődni itt lehetséges: kelemen.edina1984@gmail.com A biológiát és matekot szintén nem én tartom, kérésre hirdetem egy középiskolai tanárnak. Neki csak a hétvégék jók, leginkább délelőtt! Üzenetben írok elérhetőséget. 24 órás lemondás és meg nem jelenés megtartott órának számít, melyet az előre elutalt összegből vonok le. Ha nincs utalva az óra, az óra sincs megtartva. (Ha külföldi bankból érkezik a pénz, egy bizonylat is megfelel.) A diák elkésett perceit nem pótlom be, nem is húzom rá az órára. Kérem, hogy mindenki ennek tudatában keressen. A megadott időpontok tájékoztató jellegűek. Rugalmas az időbeosztásom. Minden nap 6 és 21 közt dolgozok, a megbeszélt időpontok alapján. Hétvégén is tanítok. Elérhetőség: Facebook és telefonos elérhetőséget privát üzenetben írok. Skype: csibe010 Email: szcsengeskypesuli@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Orosz nyelv : 2700 Ft / óra
Angol nyelv : 3300 Ft / óra
Német nyelv : 3300 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol és német önéletrajzokat elkészítek és fordítok.

Matematika tantárgy : 3500 Ft / óra
Biológia tantárgy : 4000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Beadandók, házi feladatok megírása


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Szabó Csenge hozzászólásai

Új hozzászólás

Kovács Edina 😊 2 hónapja

Csengével készültem fel a nulláról B1-es nyelvvizsgára. Az órákra mindig nagyon felkészülten és naprakészen "jött" emellett nagyon következetes is. Mindenkinek ajánlom. Köszönöm az eddigieket.

Cs.Gábor 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon szerettem Csengével együtt dolgozni. Megértő, mégis következetes. Ha valamit sokszor nem értettem, nem hagyta annyiban, ezerféle módon elmondta akár minden órán. Ajánlom mindenkinek. Nemrég sikeres B2 nyelvizsgát tettem le. A nulláról kezdtük. :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu