Szivárvány Tanoda - Lukácsné Dákos Ibolya  

 Üzenet küldése
Szivárvány Tanoda - Lukácsné Dákos Ibolya

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Több mint 20 éves nyelvtanári tapasztalatom, hogy a nyelvtanulás akkor igazán hatékony és gyors, ha az anyanyelv megtanulásához hasonlóan kreatív, sokszínű és életszerű! Az életből vett szituációkon keresztül már az alapok elsajátítása közben megtanulsz németül gondolkodni, magabiztosan és helyesen kommunikálni. Így motivált maradsz és sikered lesz a nyelvtanulásban, számomra pedig ez jelenti a szakmai sikert! Jelenleg a Szivárvány Tanodában (www.sztnyelviskola.hu ) tanítok magántanárként német nyelvet kezdő szinttől felsőfokig gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Live -online órákra egyénileg vagy kiscsoportban innovatív online nyelvoktató rendszerünk valósághű virtuális tantermébe járhatsz. Az igényeidhez, a célodhoz, az életkorodhoz és a nyelvtudásod szintjéhez igazodó, egyedileg összeállított tematikát és személyre szabott tananyagot állítok össze az egyéni nyelvtanulásodhoz. Van lehetőség e-learning is tanulnod, ha nem tudsz rendszeresen órára járni. Folyamatosan induló távoktatásos tanfolyamainkat itt éred el: http://www.szt-nyelviskola.hu/e_learning_nyelvtanulas Tanulj velem életszerűen, hogy rövid idő alatt megvalósítsd a céljaidat!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  E-learning nyelvtanfolyam (Tanulj németül a munkádhoz / Nyelvtani rendszerező / Levélírás ), Live - online társas és kiscsoportos (max. 4 fő) órák


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu