Hizsnyik Beáta 


Német nyelvtanítás online, személyre szabott órák. Hizsnyik Beáta vagyok. Diplomámat Szegeden a József Attila Tudományegyetem német nyelv és irodalom szakán szereztem. Közel 4 évig éltem és dolgoztam Németországban, jelenleg Kecskeméten lakom és tevékenykedem nyelvtanárként. Több mint 15 éves középiskolai, nyelviskolai és felnőttoktatási gyakorlattal rendelkezem, az Origó nyelvvizsgarendszer vizsgáztatója vagyok. Oktatói és vizsgáztatói tapasztalataim alkalmassá tesznek a különböző korosztályú tanulók nyelvi felkészítésére, legyen az nyelvvizsga, érettségi, vagy külföldi munkavállalás előkészítése. Az online tanítást olyan jövőbe mutató eszköznek tekintem, amely korlátlan lehetőséget nyújt a hatékony tanításra, áthidalja a földrajzi távolságokat, mégis lehetővé teszi a személyes kapcsolat kialakítását a tanulókkal. Számomra a legnagyobb öröm az, ha a tanítványaim sikeresen használják a megszerzett tudást és elérik a maguk elé kitűzött célt, pl. egy jó jegyet, érettségit, nyelvvizsgát, külföldi állást vagy magabiztos kommunikációt idegen nyelven. Ha Te is szeretnél tanítványaim közé tartozni, jelentkezz!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu