Tóth Dominika 

 Üzenet küldése
Tóth Dominika

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves olaszul tanulni vágyók! 2001-ben szereztem diplomát a Pécsi Tudományegyetem olasz szakán: olasz nyelv és irodalom szakos bölcsész és középiskolai tanárként. Az egyetemi évek alatt sok időt töltöttem Olaszországban, azóta több fronton is kamatoztathattam megszerzett tudásomat: sokáig dolgoztam olasz tulajdonú cégnél külföldi tartózkodással, állandó kapcsolatban olasz kollégákkal. A nyelvet magánúton tanítottam, tanítom, legyen szó akár csoportos, vagy magán felkészítő órákról a kezdőtől a haladó szintig. Egy próbát megér, a szintfelmérés és az első óra ingyenes és nem kötelez semmire!

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu