Edina 

 Üzenet küldése
Edina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretnél könnyedén beszélni angolul vagy olaszul? Belevágnál egy új nyelvbe, csak mert érdekel? Nyelvvizsgáznál? Vagy csak fejlődni szeretnél? Gond nélkül sikerülhet. Többéves tapasztalattal a hátam mögött diákjaim számára sikerélmény volt a nyelvtanulás. Egymásra hangolódva, kitartással és jól felépített órákkal miért ne menne? Olasztanári diplomámat 2006-ban, az angoltanári végzettséget pedig 2009-ben szereztem az ELTE-n. Ezzel párhuzamosan folytattam doktori tanulmányaimat is olasz irodalomból. Rövidebb ideig éltem Angliában és Olaszországban is. Jeleneg szabadúszó vagyok és németül tanulok. Óradíjam: 45 perc 3000 Ft , 90 perc 5000 Ft. Az első óra próbaóra, ami egyben szintfelérés is, csak ismerkedés. A későbbiekben ingyenes lemondás 24 órával az óra előtt lehetséges.

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 3000 Ft / óra
Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu