Conraud Erika 

 Üzenet küldése
Conraud Erika

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Diplomás nyelvtanár vagyok. 47 éves. 7 éves angliai nyelvi tapasztalattal rendelkezem. 10 éve tanítok. A SKYPE-os magánóra lehetőséget nyújt arra,hogy minden figyelmemet egy diákra összpontosítsam ,és hogy a diák igényeihez igazodva alakítsuk ki a tanmenetet. Szeretettel várok mindenkit, aki tanulni akar : kezdőt és haladót. Reggel 6-tól este 10-ig várom a kedves diákokat, és hétvégén is oktatok. Skype-on vagy e-mail-ben küldöm el a tananyagot, nem szükséges tankönyvet vásárolni, csak ha Ön úgy szeretné. Mivel a Skype-on meg tudjuk osztani a képernyőt, a tananyag nagyon változatos tud lenni, hisz' képeket, videókat tudunk nézni, tudunk "táblára" írni, így lehet az óra rendkívül szemléletes. A tanuló irányít, ő szabja meg, mit veszünk, mivel foglalkozunk!!! Legfontosabb tanári erénynek a türelmet tartom és az önfegyelmet, valamint az udvariasságot. Elérhetőségeim: erikaconraud4@gmail.com mobil: 00421/944368213

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2800 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu