Eszter Mária 

 Üzenet küldése
Eszter Mária

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia! Ha szeretnél jó hangulatú távoktatással kommunikáció-orientált nyelvoktatásban részesülni, várom jelzésed! Egy első biztatás, melyet örökre megjegyezhetsz: "A nyelv az egyetlen, amit rosszul is érdemes tudni" - Lomb Kató, tolmács, fordító, nyelvtudós példakép. 20 éve tanítom a németet iskolában, otthon, másnál, tanfolyamon, szóban, írásban. Német szakfordító diplomával, pedagógiai és német módszertani végzettséggel rendelkezem. Szakmai (gazdasági - turisztikai) nyelvet is szívesen vállalok. Alapvetően külföldön élő magyarok oktatásával foglalkozom, erre specializálódtam. Mivel Németországban élek, €-ban tudok árat megadni, és számlát is adok.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv

Egyéb nyelv:  német gazdasági. turisztikai szaknyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu