Fa Tímea 

 Üzenet küldése
Fa Tímea

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia! Igen! Te is meg tudsz tanulni egy nyelvet. Hogy honnan tudom? A saját példámból. Hétéves koromban, én is csak egy átlagos kisiskolás voltam, átlagos nyelvi képességekkel, ma már folyékonyan kommunikálok angolul és németül felső-, spanyolul közép-, és kínaiul alapfokon. Szeretettel osztom meg módszereimet, és „verem a fejedbe” a tudományt, ha elszántad magad :) Rólam: - angoltanár, trainer, közgazdász - 10 év tanulmányi- és munkatapasztalat nemzetközi környezetben (Anglia, Németország, Spanyolország, Kína) - 4 év tapasztalat privát nyelvoktatásban - külföldre készülő munkavállalóknak - 1 év tanítási tapasztalat középiskolában - érettségi előtt állóknak Rólad: - tudod, hogy mi a célod a nyelvtanulással - hajlandó vagy házi feladatot is írni/olvasni/hallgatni Az első lépés egy ingyenes ismerkedős óra, hogy lássam milyen szinten vagy, és megbeszéljük a céljaidat és egyéni igényeidet. Rugalmas az időbeosztásom, keress bátran! -------> javaslom, hogy először itt érdeklődj: http://www.surveygizmo.com/s3/3990423/Timea-s-Trainings így sok időt tudunk megspórolni, és hasznosabban telik az első ingyenes Skype óra is. "English is not a subject to pass but a tool to understand the world around you!" Angol és Német: egyéni igényre szabott órák minden szinten Spanyol: kezdőknek, nyaralás előtt állóknak e-mail: fatimea@gmail.com skype: feketecsoki22

Nyelvek és Tantárgyak

Spanyol nyelv
Angol nyelv
Német nyelv

Egyéb nyelv:  Business English, Üzleti levelezés, Prezentáció, Önéletrajz, Motivációs levél, Állásinterjú


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu