Riedlingerné Fenyvesi Lilla 

 Üzenet küldése
Riedlingerné Fenyvesi Lilla

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Korrepetálás, nyelvvizsgára-, érettségire-, állásinterjúra való felkészítés rugalmas időbeosztással minden korosztály számára. Egyénre szabott oktatás az igényeidnek megfelelően. A német nyelv több, mint 20 éve része az életemnek. Többéves tanítási tapasztalattal rendelkezem és sikerült megszerettetnem a német nyelvet sok tanulóval. 2 éve oktatok skype-on keresztül és nagyon megkedveltem a tanítás ezen formáját. Ha te is szeretnéd valamelyik nyelvet gyakorolni vagy a kitűzött célodat elérni, fordulj hozzám bizalommal és próbáld ki a tanulás korszerű, kényelmes változatát. Ha van ismerősöd, barátod, aki szintén nyelvtanulásban gondolkozik, gyertek egyszerre ketten vagy hárman, mert így kedvezményt kaptok, motiváltabbak lesztek és a szituációs feladatokat együtt csinálhatjátok. Önéletrajz, motivációs levél, fordítás angol, német nyelven egyaránt. Németet kezdőtől haladóig-, angolt kezdő szinten vállalok. Óradíjak mindkét nyelv esetében: 60 perc 1600 Ft (5,50 €) Csoportos kezdvezmény: 2400 Ft (8 €) / 2 fő / 60 perc 3000 Ft (10 €) / 3 fő / 60 perc Elérhetőségeim E-mailcím: fenyvesililla26@gmail.com Skype: flilla87 Várok mindenkit sok szeretettel!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2000 Ft / óra
Angol nyelv : 2000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu