Riedlingerné Fenyvesi Lilla 

 Üzenet küldése
Riedlingerné Fenyvesi Lilla

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves leendő tanulóm! A Szegedi Tudományegyetem germanisztika szakos (levelezős) hallgatója vagyok. A német nyelvet mindig is szerettem, már több mint 20 éve része az életemnek. Emellett 5 évet éltem Angliában és sok időt töltöttem angolok között. Vállalok oktatást mindkét nyelvből kezdő, újrakezdő, középhaladó szinten minden korosztály számára. Az órák egyénre szabottan igazodnak az igényeidhez, hogy minél előbb elérd a kitűzött célodat. A skype-os tanulás egy jól bevált, rugalmas, kényelmes formája az oktatásnak. Ha te is szeretnéd az angolt vagy a németet elsajátítani, esetleg már meglévő tudásodat felfrissíteni, mélyíteni, fordulj hozzám bizalommal és próbáld ki a tanulás korszerű, kényelmes változatát. Önéletrajz, motivációs levél, fordítás angol, német nyelven egyaránt. Óradíjak mindkét nyelv esetén: 60 perc 2200 Ft (7.50 €; £6,50) Elérhetőségeim E-mail cím: fenyvesililla26@gmail.com Skype: flilla87 Várok mindenkit sok szeretettel!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2200 Ft / óra
Angol nyelv : 2200 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Riedlingerné Fenyvesi Lilla hozzászólásai

Új hozzászólás

Valéria körülbelül 1 éve

Már több, mint egy éve tanulok Lillával. Elégedett vagyok vele. Sokat fejlődtem és már jobban merek beszélni, mint előtte. Csak ajánlani tudom!!!

Valéria körülbelül 1 éve

Már több, mint egy éve tanulok Lillával. Elégedett vagyok vele. Sokat fejlődtem és már jobban merek beszélni, mint előtte.

Simon körülbelül 1 éve

Szerbusztok.Riedlingernè Lilla figyelmes,precíz tanàr.Megtalàlod szemèlyèben azt az oktatót aki türelemmel segíti a cèlodig utadat.Te is lègy rèszese annak ahogy a nyelvi kèpzèssel hőn hitt àlmod valósàggà vàlik..

Dániel Papp körülbelül 1 éve

Nagyon kedves, és türelmes tanárnő! Csak ajánlani tudom. Egy tündér! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu