Száva Kalamár Emese 

 Üzenet küldése
Száva Kalamár Emese

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! :) 41 éves angol, spanyol, francia, román tanárnő vagyok, fordítók angolból, románból, magyarból es spanyolból.. 22 éve tanitok, ebbol 5 éve skype-on keresztül. Külföldi ösztöndíjakat is nyertem, angolt tanitottam spanyolországba, angliai egyetemen végeztem továbbképzőt mint szaktanárnő. Párbeszéd, nyelvtan, fogalmazások. Alkalmazkodok a kérelemhez. Skype címem: fmesi21, email: emesekal@gmail.com, facebook: Emese Kalamar, fmesi@yahoo.com A fizetést a paypal számlámra kérem: www.paypal.com weboldalon, az alábbi email cím szügséges hozzá: emesekal@gmail.com. Magyar nyelvu paypal szamla nyitashoz magyarazo: http://online-fizetes-magyarul.info/paypal/paypal.html.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2200 Ft / óra
Spanyol nyelv : 2400 Ft / óra
Francia nyelv : 2400 Ft / óra
Román/rumén nyelv : 2400 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Fordítás angol, spanyol, francia, román, magyar nyelvekben


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu