Fodor Ádám 

 Üzenet küldése
Fodor Ádám

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Több éves tapasztalattal németországi ( Universität Ludwigsburg ) , magyarországi egyetemi( Szegedi Tudományegyetem ) háttérrel vállalunk NÉMET nyelvórákat Skype-on. Készítünkk fel A1-C1-es szintig nyelvvizsgára (TELC, GOETHE) , illetve külföldi munkavállalásra. A NÉMET nyelvben a nyelvtant legalább olyan fontosnak tartom mint a beszédet. A,, két hét alatt megtanítunk beszélni" módszerben személy szerint nem hiszek , véleményem szerint a nyelvet fel kell építeni , de ha már vagy legalább B1-es szinten , tartunk BESZÉD órákat is. Egészségügyi / Ápolói szaknyelvet is vállalunk. Csatlakozz NÉMET nyelvtanulós csoportomhoz a Facebook-on , már elértük az 5500 tagot : https://www.facebook.com/groups/1587120461597033/ Amikből tanítok : Maklári Tamás Német Nyelvtani ABC , Maklári Tamás : Azok a fránya vonzatos igék , Schritte International 1-6. kötet , Berliner Platz 1,Beste Freunde, Sprich einfach B2, Péntek Bernadett : Szóbeli feladatok a német emelt szintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra, TELC Német nyelvvizsga gyakorlófeladatok B2-C1. Abban az esetben ha 10 alkalmas bérletet veszel , az óradíj csak : 2800 FT / 45 PERC. VAGY 9 EURÓ / 45 PERC. 20 alkalmas bérlet 20 x 45 perc = 50.000 Ft Az első óra ingyenes!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Német önéletrajz készítése


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu