Inaktív oktató

Fodor Ádám 

 Üzenet küldése
Fodor Ádám

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


CÉGEK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK SZÁMLAKÉPESEN! Több éves tapasztalattal németországi (Universität Ludwigsburg) , magyarországi egyetemi ( Szegedi Tudományegyetem) háttérrel vállalunk NÉMET nyelvórákat Skype-on. Készítünk fel A1-C1-es szintig nyelvvizsgára (TELC, GOETHE), illetve külföldi munkavállalásra. A NÉMET nyelvben a nyelvtant legalább olyan fontosnak tartom mint a beszédet. Ha megnézzük Magyarországon a PISA eredményeket a nyelvi kompetenciákban, láthatjuk, hogy a kommunizmus óta Magyarország hanyatlik. Ennek az oka a Grammatik-Übersetzungsmethode hiánya a nyelvórákról. A,, két hét alatt megtanítunk beszélni" módszerben személy szerint nem hiszek, véleményem szerint a nyelvet fel kell építeni, de ha már vagy legalább A2-B1-es szinten, tartunk BESZÉD órákat is. Csatlakozz NÉMET nyelvtanulós csoportomhoz a Facebook-on ,,Német nyelvtanulás" címmel, már elértük a 13.300 tagot. Minden nap ingyenes német nyelvleckéket posztolok német - magyar mondatokat hétköznapi szituációkkal : https://www.facebook.com/groups/1587120461597033/ Célom ,hogy egyre több külföldön élő honfitársunkat megtanítsunk németül.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Német önéletrajz készítése


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Fodor Ádám hozzászólásai

Új hozzászólás

Sz.Csenge 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon jó hangulatúak az órák, sikeresen felkészített nyelvvizsgára. Ajánlom mindenkinek.

Edit Korinek körülbelül 1 éve

Sziasztok ! Ádámmal készültem a B2-es TELC középfokú nyelvvizsgámra és sikeresen teljesítettem.Mindenkinek ajánlom !

Tóth Péter körülbelül 1 éve

Fodor Ádámmal még szeptemberben kezdtem el tanulni . Nagyon jók , hangulatosak az órák. Az óra első felében nyelvtanozunk , a második felében pedig különböző témákat dolgozunk fel SZÓBAN mint például egy nagyvárosban,vidéken,közlekedés,munkahely,bevásárlás,utazások , sport és még sok más témát amire a hétköznapi szóhasználatban szükség van. Ádám nagyon rugalmas ha közbejön valami és lemondom az órát nem számítja fel , hanem később letanulhatom.Ajánlom mindenkinek.

Kelemen Péter körülbelül 1 éve

Sziasztok ! Ádám és kollegái egy szuper csapat. Jó hangulatú órákban van részem , már fél éve velük tanulok , szakképzett nagy tudással rendelkező nyelvoktatók. A C1-es TELC nyelvvizsgára készülök velük.

Nagy Melinda körülbelül 1 éve

Sziasztok !

Ádám egy felkészült tapasztalt oktató , aki személyre szabottan tart órákat. A beszéd és a nyelvtan is fontos szerepet játszik nála ,jó hangulatúak az órák , nekem a nyelvvizsgafelkészülésben segített és sikeres nyelvvizsgát tettem.

Lilla Papp körülbelül 1 éve

Az itt megjelent pozitív kommentek alapján választottam Ádámot, hogy segítsen egy magasabb szintre emelni a német nyelvtudásomat. Azonban sajnos nekem negatív tapasztalataim vannak az oktatóval kapcsolatban. Egy hónap alatt egy órát sikerült összehoznunk. Nem egy alkalommal az óra előtt közvetlenül mondta le, fél órával, vagy az első alkalommal pedig kezdés előtt. Amennyiben lemondja valaki az órát, amivel nincsen gond, bárkinek közbejöhet valami, tiszteljük meg azzal a másikat, hogy erről időben értesítjük. Az egyetlen megtartott órán pedig az óra vége előtt néhány perccel már elköszönt, így a 45 perc sem volt meg. Az oldalon feltünteti, hogy az első órát ingyen tartja, azonban tőlem mégis elkérte az összeget. Nem arról a 2500 Ft-ról van szó, hanem, hogy nem valós információkat tesz közzé. Az üzeneteimre napok óta nem válaszol, pedig látom, hogy olvasta. Nem gondolom, hogy ezzel a hozzáállással érdemes lenne vele együtt dolgozni. Nem ajánlom senkinek.

Szabó Krisztina több, mint 2 éve

Ádám egy nagyon türelmes, jól felkészült oktató, rugalmas, mindig segitőkész, igény szerint alakitja tananyagot, ezért mindenkinek szívből ajánlom.

Péter Szabó több, mint 2 éve

Egyszerűen remek tanár és előadó, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Mészáros Szilvia több, mint 2 éve

Kedves "Tanulni vágyók"!

Pár mondatban szeretném Nektek Fodor Ádámot bemutatni és nyugodt szívvel ajánlani!
Ádám megbízható, pontos, türelmes, precíz és szakképzett. Egy éve heti 2x másfél órás rendszerességgel tanulunk együtt németül.
Változatos, érdekes és magas színvonalúak az órái. Tanuljatok vele, mert egyszerűen "Perfekt"! :)
Szilvia

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu