Kiemelt oktató

Kunné Tuza Gabriella 

 Üzenet küldése
Kunné Tuza Gabriella

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Angol, Német, Francia, Indonéz, Maláj, és külföldiek számára Magyar nyelveket tanítok már 20 éve.. Ezt a nagy nyelvtudást annak köszönhetem, hogy sok helyen megfordultam a világban, és annak hogy imádok nyelveket tanulni és tanítani. Szerencsére könnyen el tudok sajátítani bármilyen nyelvet. Angol, Német nyelvből alapszinttől a felsőfokú gazdasági és általános szintig, illetve francia nyelvből alapszinttől a középfokú általános szintig vállalok nyelvvizsgára történő felkészítést, korrepetálást, szakmai nyelvvizsgára felkészítést, állásinterjú felkészítést, önéletrajz írást, minden korosztály számára. Egyéni, illetve páros órákat tartok. Ha valaki az Indonéz, vagy a Maláj nyelv, vagy kultúra iránt érdeklődik forduljon hozzám bizalommal! Az órákat Skype-on, és a lakásomon nyugodt, kulturált körülmények között tartom Budapesten a II. kerületben. A Skype-os oktatásra jelentkezők számára ingyenes fél órás próbaórát biztosítok. Időbeosztásban rugalmas vagyok reggel 7-től este 21 óráig várom szeretettel a kedves tanulni vágyókat hétköznap, illetve szombat délelőttönként. 1 óra nálam 60 perces, és nem 45 perces. Tanulmányaim: Nemzetközi iskola, Surabalya, Indonézia ASEAN Institute of Managment and Economic Sciences - nél ahol Vállalatvezetést, Számvitelt és Üzleti kommunikációt tanultam RIMA College/Gazdasági Főiskola Kuala Lumpur, Malaysia Szókratész Külgazdasági Akadémia Zsigmond Király Főiskola Nemzetközi Kapcsolat Szak. Nyelvizsgáim: Origo BME Külker, gazdasági Általános Német felsőfokú Angol felsőfokú Francia középfok Bővebb információért kérem látogassa meg a honlapomat: nyelvoktatas.weebly.com Várom a megtisztelő jelentkezését! E-mail címem: oktatas.gabriella@gmail.com Telefonszámom amin bármikor felhívhat+36 (30) 4345321

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2800 Ft / óra
Francia nyelv : 2800 Ft / óra
Német nyelv : 2800 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Indonéz, maláj


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu