Bolgár Gábor 

 Üzenet küldése
Bolgár Gábor

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


CAMBRIDGE-DIPLOMÁS, SZÁMLAKÉPES TANÁR VÁR JÓ HANGULATÚ, HATÉKONY ÓRÁIN! (Cambridge, Anglia Ruskin University; Brighton, University of Sussex) Próbáld ki! Az elsőra most ingyenes! Válassz engem, ha: - A TE igényeidnek megfelelő oktatást szeretnél - Ha 21. századi MODERN ANGOL tudásra szeretnél szert tenni - BESZÉDKÖZPONTÚ órákat szeretnél - Általános angol, vagy ÜZLETI ANGOL tudásodat szeretnéd gyorsan bővíteni - JÓ HANGULATÚ, kötetlen órákon szeretnél részt venni - Fel szeretnéd fedezni, hogy az angol milyen LEHETŐSÉGEKET jelent - INGYENES angol gyakorló anyagokra van szükséged TESZTSPECIALISTA vagyok ezért az angol nyelvvizsgákra (Euro, Kodolányi, Toefl vagy IELTS) vagy érettségire is hatékonyan készítelek fel. Így nagy önbizalommal vághatsz neki ezeknek a feladatoknak! Segítek neked a gyakorlatias angol nyelv elsajátításában, a kiejtés fejlesztésében. Emellett gyakorolhatjuk az üzleti kommunikációt, menedzsment etikettet, vagy az interkulturális kommunikációt. Igény esetén felkészítelek (akár külföldi) állásinterjúra, vagy AC-re, de összerakhatunk egy versenyképes CV-t is.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol nyelvű önéletrajz készítés, Állásinterjúra felkészítés


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu