Gilvázi Beáta 

 Üzenet küldése
Gilvázi Beáta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Mondd el, mi érdekel, mely témák, világok, hangulatok vonzanak, milyen képek tudnak valamelyest elvarázsolni, kissé kibillenteni a hétköznapi rutinból? Egy csodálatos mediterrán utazás? Egy finom, vacsora? Talán egy koncert vagy valamilyen extrém sport? Esetleg egy séta a hangulatos karácsonyi kavalkádban? Vagy akár a személyiség elemzés a csillagjegyeken keresztül? Találjunk egy rövid videót, egy sor képet vagy egy könyvet, amely megfelel érdeklődésednek és beszélgessünk az adott témáról, megpróbálod összerakni a gondolataidat, egyszerű és összetettebb válaszaidat s menet közben tisztázzuk a nyelvtant. Mindezt kiegésztve napi 15-30 perc angol nyelvű hang- vagy videóanyag elegendő a gyors és látványos fejlődéshez. Ha kíváncsiak vagytok, milyen egy gyerek angol óra hangulata, tekintsétek meg az alábbi videót: https://www.youtube.com/watch?v=U8O-bAJZjPQ Az alábbi videót viszont egy egyszerű nemzetközi bemutatkozó videó szülőknek, de bárkinek ajánlom: https://www.youtube.com/watch?v=MuTFGJQifHI

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2900 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Gyerek angol 5-8 éves korig, fél óra


Vállal kezdő, Újrakezdő nyelvtudás szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu