Gergely-Ágh Zsófia 

 Üzenet küldése
Gergely-Ágh Zsófia

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sok éves tapasztalattal, szakirányú diplomával magán illetve kiscsoportos oktatást vállalok, gyors és hatékony módszerrel, egyéni igényekhez alkalmazkodva kezdőtől a felsőfokú szintig. Türelmes, következetes, kedves, de szigorú vagyok. Segítek a nyelv elsajátításában, megszeretésében, felkészítek bármilyen vizsgára. Oktatási módszerem: házifeladat, részletes magyarázat, stabil elméleti alapok, gyakorlatorientáltság. Óráim beszéd centrikusak. Intenzív nyelvtanulás a nyáron felkészülés egy őszi nyelvvizsgára, vagy csak kedvet kaptál egy új nyelvhez? Keress bátran segítek! Készüljünk együtt az érettségire, nyelvvizsgára segítek, hogy tökéletesen sikerüljön, rengeteg háttéranyaggal.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra
Spanyol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Fordítás


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu